За словами репортера Bloomberg Джейсона Шрайєра, дія GTA 6 відбуватиметься у вигаданій версії Майамі, а саме у Вайс-Сіті.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Зважаючи на все, плани Rockstar Games на гру спочатку були набагато амбітнішими. У ньому мали бути чотири головних героя, дія яких відбувалася у трьох містах і на «великих територіях Північної та Південної Америки». Проте Rockstar, мабуть, скоротила плани.

Тепер дія гри має відбуватися в Майамі та деяких його околицях. Зображення, розміщене на відомій сторінці чуток про GTA, нібито показує цю карту, яка включає величезне прибережне місто, а також прилеглий карибський острів.

В обліковому записі Twitter говориться: «План [Rockstar] полягає в тому, щоб постійно оновлювати гру з плином часу, регулярно додаючи нові місії та міста. Проте світ гри залишається більшим, з більшою кількістю внутрішніх локацій, ніж у попередніх іграх GTA, що впливає на тимчасову шкалу».

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

GTA 6: скрін

Також повідомляється, що Rockstar додасть нові міста на карту через пакети DLC (завантажуваний контент) після першого запуску гри.

Передбачуваний витік карти пішов за новинами про те, що в GTA 6 вперше в історії серії як один з головних ігрових персонажів фігуруватиме жінка.

Інсайдер із Rockstar повідомив Bloomberg, що довгоочікуване продовження GTA включатиме латиноамериканку як одного з двох головних героїв в історії, натхненній «Боні та Клайдом».

Також є припущення, що гра може бути випущена вже в березні 2023 року, а попередня форма передбачає, що Rockstar зазвичай випускає ігри через 18 місяців або два роки після офіційного оголошення про розробку. Наступна гра GTA була анонсована у лютому цього року.

Нагадаємо, що в мережі розповіли, що у GTA 6 головною героїнею буде жінка.