У жовтні цього року ви зможете зіграти за головного заклятого ворога Людини-павука у настільній грі Marvel Villainous: We Are Venom. Це перший набір одного персонажа в серії Villainous в цілому.

Відповідну посаду розмістили на ігровому порталі «gamesradar»

Marvel Villainous: We Are Venom, заснований на існуючому Marvel Villainous та його розширенні, орієнтованому на Локі. Це приносить титульного симбіоту на ваш стіл разом із багатьма його акторами другого плану. Однак це не обов'язково та версія Едді Брока, яку ми знаємо та любимо. Натомість це сам симбіот, і його мета - зблизитися з Людиною-павуком.

Marvel Villainous: скрин

Він не буде самотнім у своїх зусиллях. Agony, Lasher, Scream, Phage та Riot були названі картами союзників, а Scarlet Spider, Black Cat та Silver Sable виступають проти Venom як герої у колоді Fate. Цікаво, що Веном також має власну карту Героя, яку можна відправити на дошку противника, щоб викликати хаос.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Давній антагоніст Павучка — один із тих, кого фанати, мабуть, вимагали у серії настільних ігор Villainous. Кессіді Вернер, керівник відділу ігор у Ravensburger NA, зазначила в офіційному прес-релізі, що «Веном — один із найбільш затребуваних лиходіїв серед наших гравців. Він сильний антагоніст із певним стилем. Нашій команді сподобалося розробляти ігровий процес, коробку та двигун».

Marvel Villainous: скрин

Однак, можливо, це не те, на що очікували давні шанувальники фільму. Погляд Marvel на Злодія зазвичай включає одного з персонажів наступного доповнення наприкінці склепіння правил, але в останньому акцент був зроблений на Доктора Восьминога, а не на Веномі. Таким чином, цілком імовірно, що We Are Venom не буде єдиним набором Людини-павука, який ми отримаємо в найближчому майбутньому.