Компанія NFT завдала удару у відповідь Mojang, оскільки вони вирішили, що «технології блокчейна не дозволено інтегрувати» в Minecraft.

Цю новину оприлюднили на ігровому порталі «gamesradar»

Розробник Mojang прямо заборонив усі технології NFT, пов'язані з його грою, підтверджуючи, що «інтеграція NFT з Minecraft, як правило, не підтримуватиметься чи не буде вирішуватися».

NFT Worlds, компанія, яка продає насіння Minecraft - коди, які використовуються для створення світів, в яких ви граєте у вигляді NFT.

Заявив, що «Microsoft, Mojang та Minecraft дали зрозуміти, що вони не поважають творців, розробників та гравців», NFT Worlds тепер заявляє, що «пірнає з головою» у розробку "нової гри та платформи, заснованої на багатьох основних механіках Minecraft".

Популярні новини зараз

Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Це не переписування якогось клону Minecraft з відкритим вихідним кодом, який, ймовірно, порушить ліцензійну угоду з кінцевим користувачем або, як і раніше, ризикує подати до суду, це повністю з нуля", - пояснила компанія в заяві. "Цей перехід також супроводжуватиметься зміною фірмового стилю, який стане зручнішим для гравців. Незважаючи на те, що стиль гри, зовнішній вигляд та відчуття від цього будуть дуже знайомі гравцям Minecraft, ігрова механіка, графіка, оптимізація продуктивності та загальні покращення зроблять гру більш доступною, зручною та приємною. Ми справді стаємо нашою власною відкритою грою та платформою".

Далі у заяві додається, що доступ до гри буде «на 100% безкоштовним для гравців, і ніколи не буде жодних обмежень на оплату контенту кредитними картками».

"Не помиляйтеся, це битва web2 проти web3", - додали в компанії.