Цей хіт для мобільних телефонів перейшов на портативну консоль Nintendo, і це захоплююче розвага змусить вас дивитися на дорожній розвиток зовсім по-іншому в майбутньому.

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Це захоплююче маленьке назва змусить вас поглянути на нудне дорожнє будівництво зовсім по-іншому.

Популярний інді-хіт Apple Arcade нарешті знайшов новий будинок на портативних пристроях Nintendo. І ці дві речі ідеально підходять, якщо ви шукаєте легку гру на ходу, але яка займе ваші руки на кілька годин поспіль.

Міні-автомагістралі Dinosaur Polo Club мають дуже урізану задню частину і простий вид зверху. Ви дивитеся на чисте полотно і починаєте прокладати дороги, майже як у Нодді.

Популярні новини зараз

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Ну, це так, поки ви не почнете будувати свою мережу у всій її мультяшній, яскравій фарбі і тоді ви почнете натикатися на перешкоди з обмеженою кількістю асфальту у вашому розпорядженні.

Mini Motorways: скрін гри

Наприклад, будівлі, в яких з'являються люди і їм потрібно пересуватися. І машини заважають один одному.

Так включаються світлофори. Потім з'являється більше будинків, і все більше автомобілів хочуть дістатися з пункту А в пункт Б. Вам знадобляться більш швидкі автомагістралі, щоб допомогти з транспортним потоком.

У підсумку ви отримуєте картину.

Це швидко стає важким, але постійна швидкість і плавність цієї гри означають, що потрібно постійно щось переробляти.

Зітріть смугу, як ластиком, щоб звільнити достатньо місця на березі, щоб додати нову автомагістраль в іншому місці і проблема може бути вирішена.

Про успіх судять по збільшенню числа з'являються будівель і поступового набуття форми вашого міста. У міру зростання стає все важче підтримувати простоту дорожньої організації, в рамках ваших обмежень і без пробок.

Mini Motorways: скрін гри

Але в цьому і радість і біль гри Mini Motorways.

Завдяки сенсорному екрану Switch це можна зробити багато чого, але ви також можете грати більш традиційно за допомогою стіків Joy-Con на телевізорі.

Саундтрек заспокоює, і вся гра проходить в комфортному темпі, що ідеально підходить для того, щоб заблукати в дорозі на роботу або скоротати спокійні домашні години.

Нагадавши, Xbox назвала нові ігри, які вийдуть протягом року.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі розповіли про культову гру, яку вже всі давно чекають.