Ні для кого не секрет, що фанати були розчаровані відкладеним випуском Starfield в 2023 році. Зараз же демонстрація Xbox Bethesda порадувала нас 15 хвилинами необробленого ігрового процесу — ось все, що відомо даний момент.

Даний пост оприлюднили на порталі «DailyStar»

Від Elder Scrolls до Fallout Bethesda добре відомі своїми надзвичайно популярними рольовими іграми, які славляться своєю довговічністю і багатими, деталізованими світами.

У той час як шанувальники Skyrim або Fallout 4 добре знайомі з історією та спадщиною цих ігрових серій, майбутня науково-фантастична рольова гра Bethesda залишається в значній мірі загадковою.

З тих пір, як випуск Starfield був відкладений до початку 2023 року, навколо цього вражаючого блокбастера була побудована гіперактивність.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Вітрина Xbox Bethesda нарешті познайомила фанатів з подробицями історії гри після декількох місяців секретності.

Starfield: скрін гри

Starfield, описана творцем Тоддом Ховардом як "Скайрім в космосі", являє собою рольову гру з відкритим світом, дія якої відбувається на відстані 20 світлових років. Дія відбувається через 300 років у майбутньому, і гравці беруть на себе мантію повністю настроюваного персонажа, який приєднується до Constellation, групи останніх дослідників космосу.

Процес гри розгортається після подій війни колоній, кривавого конфлікту, що стався 20 років тому між Сполученими колоніями і колективом Фрістар, у яких в даний час «непростий світ».

Проте, в інтерв'ю розробники зосередилися на ігровому процесі. Ешлі Ченг, виробничий директор Bethesda Game Studios, розповіла Washington Post: "Для мене Starfield - це симулятор Хана Соло. Сідайте в корабель, досліджуйте галактику, займайтеся кумедними речами".

Starfield: скрін гри

На жаль, Bethesda неодноразово заявляла, що Starfield буде одиночною грою, в якій не буде мультиплеєра, PvP або кооперативу.

Також, мабуть, в ній не буде будь-яких «масових однокористувальницьких» функцій, які є в таких іграх, як Death Stranding, де світ однокористувальницької гри наполовину населений іншими гравцями, з якими ви не можете взаємодіяти.

Тим не менш, Starfield дозволить вам об'єднати сили з Constellation, які є командами космічних дослідників, розкиданих по величезній віртуальній галактиці гри. Ви зможете боротися разом з цими NPC проти космічних піратів і боротися як єдине ціле, подібно системі «компаньйонів» в Skyrim.

Bethesda також заявив, що Starfield матиме підтримку моддингу, що означає, що шанувальники гри можуть просто створювати власні багатокористувацькі моди.

Як ексклюзив Microsoft, Starfield не буде доступний на Playstation. Більше того, як гра наступного покоління, вона буде працювати тільки на Xbox Series X / лінійка консолей S і високопродуктивних ПК.

Нагадавши, у соціальній мережі повідомили інсайдерські новини про культову гру GTA6.