Джонатан Гонсалес грав у PlayStation зі своїми друзями пізно вночі, коли шалена куля влетіла у вікно його спальні і зрикошетила від його гарнітури.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Підліток-геймер з Каліфорнії вважає свої щасливі зірки після того, як вижив - шалена куля потрапила у вікно його спальні.

У бесіді з новинами CBS 18-річний Джонатан Гонсалес згадує, як грав у PlayStation зі своїми друзями незабаром після півночі, коли відчув, як щось вдарило його по голові.

«Це було схоже на те, що ви носите – Велосипедний шолом, і хтось просто б'є вас по маківці», - сказав Гонсалес в телеінтерв'ю.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Джонатан Гонсалес: скрін з відео

Примітно, що причина, по якій Гонсалес вижив, полягає в тому, що розглянута куля зрикошетила від його ігрової гарнітури Razer Kraken.

"Для мене все ще спрацьовує думка про те, що я могла втратити свого сина", — сказала мати Гонсалеса Джанет Попока CBS News після інциденту.

"Ми спали, і, якщо йому було боляче, ми б не дізналися, поки не прокинулися б через кілька годин".

Після зіткнення зі смертю Гонсалес завантажив фотографії гарнітури, яка врятувала йому життя, на Razer Subreddit - і, як ви розумієте, шанувальники виробника ігрової периферії поспішили похвалити якість збірки!

Комплекс повідомляє, що поліцейські Лос-Анджелеса ще нікого не заарештували у зв'язку з інцидентом, але не вірять, що стрілянина сталася поблизу.

На щастя, команда спільноти Razer також побачила цю новину і відправила Гонсалесу нову гарнітуру.

Нагадаємо, що компанія Соні озвучила нову дату виходу оновлення "Людини-павука".