Хтось зробив цілу гру з управління запасами Resident Evil 4, і це може стати ідеальною грою-головоломкою, яка допоможе вам скоротати час, поки Capcom не випустить ремейк RE4.

Дану новину оприлюднили на порталі «DailyStar»

Якщо ви все ще відчайдушно чекаєте, коли Capcom оголосить про рімейк Resident Evil 4, який незабаром з'явиться, ми можемо мати ідеальну гру, щоб грати.

Як помітили в The Metro, хтось зробив окрему гру, яка повністю зосереджена на екрані інвентарю Resident Evil 4.

"Мета полягає в тому, щоб всі предмети помістилися у вашому інвентарі, поки вся ваша зброя заряджена, а ваше здоров'я не надто мало. Розставте предмети так, щоб вони помістилися", — йдеться в невеликій рекламі.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Показати ще

Скріншот гри-головоломки

Для тих з вас, хто раніше не мав можливості грати в Resident Evil 4, суть полягала в тому, що в інвентарі гравців було обмежена кількість місця, і вам потрібно було час від часу повертати предмети, щоб втиснути їх.

Save Room, по суті, використовує це, щоб створити серію головоломок, які гравці повинні вирішити, і ми уявляємо, що в міру вашого просування труднощі будуть зростати. Навіть фонова музика звучить смутно знайомо.

Хоча "кімната збереження" недоступна на вашій консолі PlayStation або Xbox, як і більшість ігор Resi, якщо у вас досить простий ПК, ви зможете без проблем грати в неї через Steam.

На даний момент у гри немає ціни, але, враховуючи, що розробник і видавець Fractal Projects вже випустили 5 ігор всього по 79 пенсів кожна, ми сумніваємося, що Save Room зламає банк.

Як зазначив VGC у лютому, Capcom, як повідомляється, представить гру в цьому році, а також детально розповість про деякі ключові зміни, які вони вносять.

Наступний звіт Fanbyte дає одне вказівку на те, як це може виглядати: "У Resident Evil 4 Remake знамените знайомство з селом відбувається вночі. Як і пристойна частина решти гри".

Resident Evil: скрін

Імовірно, ремейк отримав зелене світло після успіху ремейків Resident Evil 2 і Resident Evil 3. Будемо сподіватися, що ремейк Resi 4 виправдає свою культову репутацію.

Нагадаємо, що перша в своєму роді блокчейн-гра викликала міжнародний скандал.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі повідомили про нове і дуже корисне оновлення на IOS 16.