Sony оголосила під час презентації State of Play в червні 2022 року, що Marvel's Spider-Man Remastered від Insomniac Games вийде на ПК 12 серпня 2022 року. Ця гра дебютувала на PS5 в якості стартової гри.

Дану новину розмістили на порталі «theverge»

Компанія не назвала ціну версії для ПК, але, як і попередні ігри, вона з'явиться в Steam і Epic Games Store. У наступному повідомленні в блозі Insomniac Games підтвердили, що Marvel's Spider-Man: Miles Morales вийде на ПК в кінці літа.

Швидше за все, попереду ще багато новин-принаймні, для фанатів специфікацій. Оновлена версія гри містить всі завантажувані матеріали, а на PS5 вона отримала кілька вражаючих графічних функцій, включаючи трасування променів. Досить сказати, що аналогічні настройки повинні з'явитися і в версії для ПК. Sony продемонструвала альфа-матеріали на вітрині, але вони виглядали добре, як незавершені.

Випуск Marvel's Spider-Man на ПК продовжує прагнення Sony зробити ПК платформою-компаньйоном для власних консолей PlayStation. Він приєднується до попередніх ексклюзивних ігор для PlayStation, включаючи God of War, Days Gone і Horizon: Zero Dawn.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Нагадаємо, що технічний гігант Соні збирається випускати свої гра на ПК і мобільні пристрої.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі повідомили про нову швидку карткову гру від Марвел.