Meta запускає нову вкладку "Дзвінки" по всьому світу в своєму додатку Messenger для користувачів iOS і Android. Нова вкладка буде відстежувати кожен дзвінок, який ви робите або отримуєте в додатку, в одному місці і спрощує з'єднання дзвінків одним дотиком.

Дану новину розмістили на порталі «theverge»

У 2014 році Facebook видалив обмін повідомленнями з основного додатка Facebook, підштовхнувши мобільних користувачів до завантаження окремого додатка, щоб продовжити використовувати цю функцію в рамках свого прагнення зробити Messenger унікальним. Функція відеодзвінків з'явилася в 2015 році, за нею пішов обмін повідомленнями між додатками з Instagram і, нарешті, групові чати між додатками. Зовсім недавно були додані нові ярлики, в тому числі тег @everyone для оповіщення всіх учасників бесіди або перемикач /silent для відправки повідомлення, яке не буде викликати спливаючі повідомлення для всіх інших в групі.

Meta Messenger

За даними Meta, кількість як аудіо-, так і відеодзвінків збільшилася на 40% порівняно з початком 2020 року, і кожен день відбувається 300 мільйонів дзвінків. Додаток Messenger вперше представив голосові дзвінки в 2013 році, і ця остання функція робить його ще на один крок вперед, перетворюючи його в повноцінний центр зв'язку. Є багато конкурентів серед додатків, які ви можете використовувати для дзвінків друзям та родині (наприклад, ваш телефон, власний WhatsApp Meta або щось інше, що Google робить прямо зараз), але цифри говорять про те, що це варіант для багатьох людей.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Нагадаємо, що Тікток виходить в ігрову індустрію.