Остання демонстрація Sony State of Play дала уявлення про те, які ігри будуть підтримувати запуск гарнітури PlayStation VR2 (PSVR2). Ні ціна, ні дата випуску гарнітури поки не повідомляються, але, принаймні, ми знаємо, яких ігор нам очікувати.

Відповідний пост розмістили на порталі «theverge»

Guerilla Games продемонструвала бойовий і обхідний геймплей у своїй майбутній ексклюзивній грі для PSVR2 Horizon Call Of The Mountain. Як і в консольній грі, здається, що там чертовски багато лазіння, а візуальні ефекти виглядають приголомшливо. Мене найбільше заінтригував приємний на вигляд бій з луком, і мені цікаво, як гра справляється зі складним управлінням віртуальною реальністю в розпал дії проти цих механізованих істот.

Capcom випускає патч для Resident Evil Village, який включає підтримку віртуальної реальності на гарнітурі PSVR2. Подібно Resident Evil 7, гарнітура Sony пропонує ексклюзивні можливості віртуальної реальності для пригодницького хоррору Capcom від першої особи. Capcom не повідомила точну дату випуску VR-контенту, але, схоже, це гарний час. Ми бачили, як головний герой Ітан може перекидати зброю між руками, як стрілець, і це все, що я хочу робити, коли граю в віртуальну гру від першої особи.

Capcom відкрила вітрину State of Play першими кадрами ремейка Resident Evil 4. Хоча основна гра виглядає як пригода від третьої особи (як і оригінал), Sony оголосила, що вміст для PSVR2 знаходиться в розробці. Однак незрозуміло, чи це перетворить гру в шутер від першої особи, як у VR-адаптації, що з'явилася в Meta Quest 2 в 2021 році. Якщо це так, принаймні, це, ймовірно, буде набагато більш високий дозвіл і захоплюючий досвід.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Hello Games привнесе віртуальну реальність В No Man's Sky, свою часто оновлювану гру з дослідження космосу. Існує вже версія VR для власників PSVR та ПК, і це, ймовірно,буде адаптацією існуючих систем. Хоча я не знаю цього напевно, просто побачивши, які обмежені кадри були показані.

Нагадаємо, що у мережі показали сучасних реалістичних ляльок для плотських утіх.