Якщо ви все ще граєте в Elden Ring і не хочете зупинятися, вам пощастило. Новий мод рандомізатора для ПК змінює все, від розміщення предметів до локацій босів. Ви навіть можете перетворити кожного ворога в Маленію.

Відповідний пост розмістили на порталі «kotaku»

Анонсований ще в квітні мод Метта "thefifthmatt" Gruen's Elden Ring "Item and Enemy Randomizer" тепер "функціонально завершений". Він перемішує світ, магазин і ворожі предмети, а також початкове спорядження персонажів. Босів також можна міняти місцями. Ви також можете змінити розташування ключових елементів. Все відкалібровано за допомогою повзунків, тому ви можете налаштувати, як весь хаос витрушується. У моді навіть є режим завершення, в якому ви не можете завершити фінальну битву з босом, поки не зберете всі сім великих рун.

"У кращому випадку я сподіваюся, що рандомізатор дасть гравцям досвід відкриття та адаптації, який не завжди можна знайти при звичайному повторному проходженні", — сказав Грюн Kotaku по електронній пошті. "Рандомізатори на основі випадкового відтворення також мають цікаві елементи дизайну, наприклад, знання того, що річ X виявилася на місці Y, дозволяє вам робити висновки про речі Y".

Рандомайзери стали популярними для ігор з високою відтворюваністю, коли ті, хто вже освоїв базову гру, потребують нових способів випробувати себе. Хоча поточна версія Elden Ring 0.4.1 все ще знаходиться в стадії розробки, існує дорожня карта для майбутніх поліпшень і поточних виправлень помилок. Він також вже підтримує кооператив.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Багато обмежень, які заважали моддінгу в попередніх іграх, зникли", - сказав він. "Я сподіваюся, що Elden Ring матиме процвітаюче майбутнє в безлічі способів, якими люди хочуть його випробувати".