Sega нещодавно поділився коротким оглядом Sonic Frontiers, наступної частини франшизи Sonic The Hedgehog, яка вийде на всіх основних ігрових платформах пізніше цього року. Це відкритий світ і дуже зелений, так що ви знаєте, що це означає: люди не могли не порівнювати з The Legend of Zelda: Breath of the Wild в соціальних мережах.

Відповідний пост розмістили на порталі «kotaku»

Вперше Sonic Frontiers була представлена на минулорічній церемонії вручення нагород Keighley Awards з вражаючим кінематографічним роликом, що демонструє чудове оточення з плямами руїн. Sega прямо описала гру як перший "ігровий досвід Соника, натхненний відкритою зоною" в той час, але сьогоднішні кадри геймплея, схоже, дійсно змусили шанувальників відчути аспект відкритого світу.

Як це часто трапляється з іграми з відкритим світом в наші дні, більша частина дискусій навколо Sonic Frontiers в Інтернеті була пов'язана з її поверхневою подібністю до Breath of the Wild 2017 року, так що гра Zelda знову стала популярною на Twitter.

"Хлопці, цей новий мод Breath of the Wild чертовски божевільний", - йдеться в одному особливо популярному твіті, а інший жартома називає Sonic Frontiers «Sonic: Breath of the Wild». Третій просто об'єднує серію відсилань великими літерами до Zelda, Elden Ring і навіть до Death Standing.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Показати ще

Керуючий редактор Kotaku Керолін Петі повністю згоден з цим останнім порівнянням, для протоколу.