MIUI – прошивка для лінії смартфонів від Xiaomi – дуже часто оновлюється. Користувачам інколи дуже важко від слідкувати, а що ж змінилося в їхньому телефоні з новим оновленням, які час від часу приходять на їхній смартфон.

MIUI було розроблено на базі відкритого коду операційної системи Android. Проте розробники дуже часто видаляють якісь базові функції і тому здається, що розібратися з цим окремо існуючим світом MIUI неможливо. Яку ж версію базової оболонки буде підтримувати ваш смартфон, залежить якраз від нього.

Функції, що додалися у новому оновленні, це відключення панелі навігації. Тепер власник смартфону від Xiaomi може використовувати навігаційні жести. У 9 оновленні MIUI додали таку функціфю тільки для кількох пристроїв, але нещодавно вона почала підтриватися усіми смартфонами.

Варто зазначити, що Google Assistant тепер працює повільніше і неможливо викликати асистента.

Проте наступна версія оновлення передбачає окремий ярлик, під час натискання якого користувачі зможуть викликати Google Assistant. Для цього потрібно буде просто затиснути кнопку живлення впродовж декількох секунд. Ця функція працюватиме тільки якщо ви налаштуєте відповідні кнопки у себе в настройках у смартфоні.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Нагадаємо, що прозорий смартфон Xiaomi Mi 8 Explorer Edition з'явиться в Україні. Це чудова новина для тих, хто хотів придбати цей смартфон, який став відомий завдяки “прозорій” задній панелі. Насправді ж на задній панелі розміщена 3D-наклейка, яка створює ефект прозорості.

Раніше Знай.ua повідомляв про те, що голава Xiaomi розповів про плани компанії на 2019 рік. Голова компанії готує багато сюрпризів для власників смартфонів

Також Знай.ua писав про те, що Samsung запатентувала складний ігровий смартфон. Дисплей розробки може бути складений втричі, а нижня рамка швидко трансформується в подобу контролера D-Pad. Судячи з усього, компанія все ж зважилася увірватися на ринок ігрових смартфонів. До того ж, цей девайс зможе змінювати форму. Немає сумнівів, що новинка отримає непогану начинку, адже всі ігрові смартфони повинні забезпечувати плавну і красиву картинку.