Фанати телефонів з серйозними камерами з нетерпінням чекали виходу нового розрекламованого гаджета від компанії Redmi, яка не так давно стала окремим брендом.

Раніше виробник заявляв, що в Note 7 буде встановлено 48-мегапіксельна камера, яка буде робити карколомні знімки. Презентація новинки відбулася 10 січня, заявлена інформація підтвердилася. Незважаючи на те, що продажі Redmi Note 7 імовірно почнуться в березні поточного року, на просторах мережі можна знайти величезну кількість відгуків на нього. Користувачі вирішили порівняти знімки розрекламованої суперкамери з фотографіями, знятими на інші смартфони. Фанати бренду потирали руки в передчутті фото високої якості і приголомшливою передачею кольору, але їх очікуванням не судилося збутися. Як виявилося, більш якісні і насичені фото здатна зробити навіть 12-мегапіксельна камера Samsung Note 9.

Безумовно, смартфон від корейського виробника позиціонується, як флагманський, в той час як Redmi Note 7 – недорогий і доступний, однак у випадку з Samsung очікування виправдовує реальність. Китайський бренд просто вводить користувачів в оману і на справі виходить, що заявлені 48 мегапікселів – це просто-напросто рекламне «завлекалово». Тим не менш, у прихильників Redmi жевріє надія, що показники оптики Note 7 Pro опиняться на гідному рівні.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що WhatsApp messenger з понеділка, 21 січня, обмежив кількість груп або людей, яким можна відправити одне і те ж повідомлення, до п'яти. Для більшості користувачів додатки ця зміна не вплине на зручність використання, але для деяких користувачів це дуже жорстке обмеження.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Франції готують законопроект, згідно з яким Google, Amazon, Facebook і Apple повинні будуть виплатити величезні податки для того, щоб вони змогли надати свої послуги населенню країни.

Також "Знай.uа" писав, що глава компанії Huawei відкрито розповів про все, що він думає про США і Трампа.