В це складно повірити, але ось вже майже 25 років компанія Sony займається випуском ігрових приставок. До речі, саму першу версію компанія знову виставила на прилавки, дозволяючи завзятим хардкорних геймерів зануритися в світ ретро-ігор. За цей час у них встигли пограти сотні мільйонів людей по всьому світу. Зовсім недавно цей виробник повідомив про те, що за цей час їй вдалося реалізувати більше 100 млн екземплярів своїх консолей, і це величезне досягнення для всього бренду. Саме час зайнятися розробкою нової консолі Sony PlayStation 5 (PS5).

Не так давно в продаж надійшла консоль Nintendo Switch, в якій є унікальна особливість – можливість перетворюватися з стаціонарної приставки в портативну. Більшість користувачів вважають, що нова консоль буде володіти такими ж можливостями, що і стане портативної консолі.

Проте, на жаль чи на щастя, нічого подібного не буде. Про це повідомив глава Sony Interactive Entertainment Хіроюкі Ода в ході спілкування з журналістами. За його словами, в даний час компанія не створює ніяких приставки з вбудованим акумулятором, а крім того – не планує їх розробляти в найближчому майбутньому. Швидше за все, це просто невигідно компанії. Мало того, що її можна носити до своїх друзів, так вона ще буде мати акумулятор! Цілком можливо, що компанія здивує увесь світ, додавши нові функції в консоль, яка вийде не раніше 2020 року.

Популярні новини зараз

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Нагадаємо, що підрозділ соціальної мережі Facebook в Колумбії розпочав публічне тестування свого додатку для пошуку нових знайомств і створення пари. Розробники анонсують, що Facebook Dating буде принципово відрізнятися від існуючих аналогів.

Як повідомляв Знай.uа, американська компанія Amazon представила AmazonBasics Microwave - мікрохвильовку, керовану за допомогою голосового помічника Alexa.

Знай.uа писав, що американською корпорацією Google розроблено пристрій для смартфонів, назване Pixel Stand. Зараз вже відомо, що компанія випустить унікальну бездротову зарядку, яка працює на технології Qi.