На днях нарешті сталося те, чого багато хто чекав з самого початку червня нинішнього року. На полиці магазинів надійшов спортивний браслет Xiaomi Mi Band 3 з модулем NFC. Цей чіп дозволяє оплачувати покупки і проїзд у метро не дістаючи гаманець. Пристрій прив'язується до вашої кредитної картки.

Купити Xiaomi Mi Band 3 з модулем NFC можна за 199 юанів, тобто за 800 гривень. Саме через ціни новинка стала дуже популярною, дозволить Xiaomi вирватися в лідери з продажу розумних фітнес-браслетів.

На тлі цього багато зараз напевно думають, чи варто замовляти собі цей наручний гаджет. Однак, Xiaomi Mi Band 3 з модулем NFC ні в якому разі не можна купувати у випадках, коли використання планується за межами Китаю. Китайська компанія вирішила схитрувати і не морочитися. Як виявилося, браслет цілком і повністю прив'язаний до платіжної системи Mi Pay, а вона функціонує виключно на території Китаю. З сервісом Google Pay трекер ніяк не працює, внаслідок чого його використання просто неможливо.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Простіше кажучи, користі від модуля NFC в браслеті Xiaomi Mi Band 3 для жителів України, США, Європи, Індії та інших регіонів світу немає абсолютно ніякої, бо оплачувати з його допомогою купівлі де-небудь не вийде, також як і проїзд у громадському транспорті. Варто відзначити, що за модель з чіпом просять в два рази дорожче, однак, сенсу купувати новинку просто немає, якщо у вас вже є попередня версія.

Нагадаємо, що підрозділ соціальної мережі Facebook в Колумбії розпочав публічне тестування свого додатку для пошуку нових знайомств і створення пари. Розробники анонсують, що Facebook Dating буде принципово відрізнятися від існуючих аналогів.

Як повідомляв Знай.uа, американська компанія Amazon представила AmazonBasics Microwave - мікрохвильовку, керовану за допомогою голосового помічника Alexa.

Знай.uа писав, що американською корпорацією Google розроблено пристрій для смартфонів, назване Pixel Stand. Зараз вже відомо, що компанія випустить унікальну бездротову зарядку, яка працює на технології Qi.