Відомий український музикант, творець декількох гуртів Олександр Положинський поступово повертається до цивільного життя, після того, як за станом здоров'я, не зміг продовжувати перебувати на передовій.

Декілька днів назад Олександр оголосив, що його перевели у тил, та він буде виконувати зовсім іншу роботу. Тепер Положинський вирішив нагадати шанувальникам, яким був красенем понад 20 років тому. Він розмістив фото з глянця на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Олександр Положинський. Фото: Facebook

Спогади, спогади… Фотка з журналу L'Officiel Ukraine за 2001 рік. — написав Положинський.

Олександр Положинський. Фото: Instagram

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Також Олександр розмістив кумедне фото з навчань, де йому "забинтували голову". Олександр пояснив, що з ним все в порядку, а це лише фото з того часу, коли він проходив навчання.

Олександр Положинський. Фото: Instagram

Шанувальники прокоментували фото-спогад, та підбадьорили Олександра.

"Тим часом я в універі пританцьовую під "Буча-Чака". Ох... ностальгія...", "Сонце пече, річка тече. Влітку на вулиці так гаряче!", "Класна фотка) тим часом мені 11", "Дивлюсь на себе в дзеркало й не можу зрозуміти чому я такий гарний і чому такий та-ла-но-витий...?", "Круто))) А то годинник Casio G-Shock?))", - прокоментували фото українці.

Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що музикант Олександр Положинський зізнався, що його перевели в інший підрозділ ЗСУ через стан здоров'я.

Як повідомляв "Знай.ua", Олександр Положинський віршованим рядком описав свій стан на фронті: "Ковток із фляги - язик ламає лід".

Також "Знай.ua" інформував, Андрій Хливнюк із "Бумбокс" показав, як проходять "трудові будні" на передовій: "Шоубізнес воює".