Зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк вже майже два місяці перебуває на лікуванні після того, як їй діагностували рак головного мозку.

В ЗМІ з'явилася інформація про те, що одна з пацієнток медичного центру, де проходить лікування Заворотнюк, поділилася з журналістами тим, в якому стані знаходиться в даний момент актриса. За словами пацієнтки стан Заворотнюк безнадійний, лікарі перестали давати їй ліки і продовжують забезпечувати тільки роботу серця.

Анастасія Заворотнюк

Жінка розповіла, що Заворотнюк привезли в лікарню 13 вересня, їй діагностували гліобластому (форма пухлини головного мозку, - ред.). Через добу, як повідомляє пацієнтка, Заворотнюк частково паралізувало. Після того, як це сталося, лікарі вирішили підключити актрису до апарату штучної вентиляції легенів.

Анастасія Заворотнюк

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Показати ще

Пацієнтка медцентру додала: "Починаючи з 16 вересня лікарі припинили лікування Анастасії… Четверта ступінь, про що тут говорити… Помирає людина… Вона просто лежить, їй підтримують штучне дихання і роботу серця… Ліків вже не дають".

Нагадаємо, раніше онкохвора Заворотнюк "спаплюжила" могилу батька: священник обімлів від побаченого.

Також Знай.uа писав, що в онкохворої Заворотнюк все виявилося складніше, ніж думали: "Невеликий отвір в черепі".

Ще Портал Знай.uа повідомляв про Заворотнюк, Джигурду, Фріске, Вайкулє: рак у зірок можна було попередити на ранній стадії, проста інструкція.