Український співак Олег Винник нещодавно встановив новий особистий рекорд – його пісню "Як жити без тебе" визнали найкращим хітом цього року. Конкурс проводив один із вітчизняних телеканалів в період з 4 по 15 грудня.

Олег Винник, український співак

Обирали улюблені композиції за допомогою голосування самі глядачі "Музичної платформи" 2018 року. За їх результатами, переважну більшість голосів віддавали свої голоси за треки таких виконавців - Олега Винника, Melovin, Олі Полякової, Monatik і Макса Барських.

Олег Винник, український співак

Найбільшу кількість голосів набрав хіт Олега Винника "Як жити без тебе" - за цю пісню проголосували 175 006 раз. Всього за період з 4 по 15 грудня відвідувачі сайту проголосували 3 134 662 рази.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Олег Винник, український співак

"Інші результати голосування глядачі дізнаються в новорічну ніч на фантастичному каналі" Україна "в програмі" Новорічна Музична платформа. Найкраща пісня року ". Цей неймовірний концерт просто неможливо пропустити!" - розповів музичний продюсер каналу Геннадій Вітер.

Олег Винник, український співак

Олег Винник, український співак

Загалом відвідувачам було надано вибір з 100 композицій. За правилами, проголосувати можна було за 10 пісень 1 раз на день.

Олег Винник, український співак

Олег Винник, український співак

Телевізійну концерту "Новорічна Музична платформа. Найкраща пісня року" глядачі зможуть побачити в новорічну ніч.

Дивіться: Олег Винник — Як жити без тебе

Нагадаємо, комедія за участю Винника встановила рекорди переглядів. Як повідомляв "Знай.ua", Винник зізнався, що його найбільше турбує під час концертів. Також "Знай.ua" писав, Винник поділився унікальним рецептом улюбленої страви.