Ганебне викриття на хабарі майже в 5 тис доларів Сергія Циклінського, очільника архібудінспекції Херснонської області, шокувало всю країну: молодий чиновник, який лише три тижні працює на такій високій посаді…. і вже організував злочинну схему з видачі дозвільних документів. Крім того, залучив до цієї схеми й інших працівників ДАБІ.

Проте найбільш цинічним є те, що за свої злочини Циклінському нічого не світить. Ба більше, він і далі продовжує працювати й розводить корупцію в структурі ДАБІ. Про це пише видання "Акценти".

Так, після того, як співробітники СБУ та ГПУ спіймали Циклінського на “гарячому”, йому оголосили підозру. А наступного дня Шевченківський райсуд Києва заарештував злочинця.

Але Циклінський, відчуваючи безкарність і те, що його покривають “зверху”, без великих зусиль поновився на посаді. Але і це ще не все. Як виявилося, після поновлення чиновник і надалі продовжує брати хабарі.

27 лютого 2019 року, Апеляційний суд Києва розглядав апеляцію прокуратури проти поновлення чиновника на посаді. Проте сподіватися на справедливе закінчення цією історії марно, оскільки на сторону чиновника став суд і переніс розгляд справи на 6 березня 2019 року.

Популярные статьи сейчас

Каждому пенсионеру повысят индивидуально: у кого изменятся выплаты

Одни уедут, другие не доживут: как изменится Украина в ближайшие 15 лет

"Нафтогаз" предупредил всех: нужно успеть до 25 апреля

Жизнь станет слаще без сахара: в Украине супермаркеты обновили цены на соль, майонез и кетчуп

Показать еще

Ну а що казати, обом сторонам вигідно: Циклінський і надалі залишається на своїй посаді і бере хабарі із будівельників, а судді тим часом затягують судовий процес, вочевидь, маючи з цього неабияку вигоду.