Незаконні вибори голів «ЛНР», «ДНР» і депутатів Народної ради, які заплановані на 11 листопада 2018 року, знаходяться на межі зриву через неспроможність очільників самопроголошених республік забезпечити належну явку виборців та через поширення інформації в суспільстві про проведення масових терористичних актів на виборчих дільницях під час голосування. Про це повідомляє Upmp.news.

Влада так званих «ЛНР» і «ДНР» не має підтримки серед «громадян» власних республік. За чотири роки існування невизнаних держав в мешканців тимчасово непідконтрольних Україні територіях розвіялись будь-які ілюзії щодо щасливого майбутнього молодих республік. Ними усвідомлено факт, що вибори голів республік це лише формальність, щоб легалізувати і узаконити перебування при владі нинішніх очільників. В тому, що на виборах будуть відбуватися масові фальсифікації ніхто не сумнівається, як кажуть «вибори є, вибору немає».

Працівників бюджетної сфери під загрозою звільнення змушують іти на вибори аби хоч якось показати «демократичний» виборчий процес, високу свідомість громадян самопроголошених республік, їхню підтримку прийнятого в 2014 році рішення щодо проголошення незалежності і створення ДЛНР, а також підтримку та повну довіру новим керівникам республік Пасічнику та Пушиліну, кандидатури яких затверджені кураторами із Кремля.

На фоні повного виборчого фарсу, в окупованих Донецьку і Луганську ширяться чутки про мінування виборчих дільниць. Жителями республік біля адміністративних будівель, в яких розташовані виборчі дільниці, фіксуються групи підозрілих молодиків з армійськими зачісками, які з тонованих транспортних засобів здійснюють вивантаження незрозумілого вантажу до підвальних приміщень. Слід зазначити, що кількість таких випадків пов’язаних з завантаженням підвальних приміщень з наближенням до дня виборів збільшується.

В серцях громадян ДЛНР закрадається страх і розуміння того, що російськими кураторами підготовлений «московський» сценарій проведення виборів. Всі пам’ятають жахливу ніч 8 вересня 1999 року, коли були підірвані житлові будинки в Москві, в результаті яких за офіційними даними загинуло 100 осіб. Завдяки підривам житлових будинків в містах Буйнакск, Москві і Волгодонську, які були проголошені терористичними актами, проте на сьогодні достеменно відомо, що це таємна операція російських спецслужб, вдалося підняти рейтинг В.Путіна і забезпечити йому перемогу на президентських виборах.

Популярные статьи сейчас

Пенсионерам начислят по 940 гривен надбавки: повезет, как всегда, не всем

Кто из украинцев останется без льгот в 2024 году

Погода несет безумную жару: прогноз на ближайшие дни

Жертвовать желудком ради коммуналки больше не придется: пенсионерам назначат доплаты

Показать еще

Наразі, на окупованих територіях Донецької і Луганської областях, російськими кураторами розгортається аналогічний сценарій. Неспроможність влади самопроголошених республік організувати фіктивні вибори голів «ЛНР» і «ДНР», забезпечити належну явку і гарну картинку проведення «демократичних» виборів, змушує шукати альтернативні сценарії легалізації влади. Сценарії в яких людські життя не беруться до уваги.

МГБ ДНР вже готує підґрунтя своїх злочинних дій на виборчих дільницях самопроголошених республік, наперед звинувачуючи у цьому українську владу.

Подібні заяви вказують, що дійсно готуються провокації на дільницях, а, ймовірно, й теракти.

Мешканці «ЛНР» і «ДНР» окутані жахом і категорично відмовляться брати участь у виборах, незважаючи на всі погрози окупаційної влади. Суспільна позиція досягнула таких масштабів і набула такої сильної позиції, що змусила керівників самопроголошених республік з кремлівськими кураторами прийняти рішення про перенесення виборів на 18 листопада 2018 року.

Водночас, самі кандидати, усвідомлюючи загрози на своїх офіційних сайтах вже розмістили відповідні звернення до громадян щодо перенесення виборів на 18 листопада 2018 року.

Зазначене дозволить виграти час, який необхідно, щоб заспокоїти суспільство. Проте, не відміняє кривавого сценарію, який дозволить залишити нинішніх керівників Пушиліна та Пасічника при владі шляхом введення надзвичайного стану і наділення їх надзвичайними повноваженнями.