Украинская журналистка и телеведущая, супруга Юрия Горбунова Катя Осадчая отправилась в социальную сеть, чтобы сообщить украинцам важную информацию. Она сказала, что отправилась в Финляндию для особого «задания».

Данную информацию Катя Осадчая обнародовала на своей странице в Instagram.

«Дякуємо Фінляндіі за неймовірну підтримку На першій світлині ми з найвідомішою телеведучою Фінляндії Катєю Столь. Катя на один вечір віддала мені своє крісло ведучої заради спеціального випуску найпопулярнішого фінського музичного шоу «Пісня мого життя» присвяченого Україні. Шоу пісня мого життя це програма про пісні, що стали знаковими в житті уяасників шоу, спеціально на зйомки приїхали наші зірки спорту і шоу-бізнесу, аби розказати про Україну, про війну на прикладі своїх історій і життя. В прайм-тайм на фінському телебаченні ми будемо говорити про Україну, про страшний терор на нашій землі і жахливу країну - терориста росію», - сообщила известная журналистка.

Катя Осадчая, платье от Frolov, фото: Соня Плакидюк та JetSetter

Также украинская телезвезда рассказала о том, что на данный момент финны сравнивают себя с украинцами. Это из-за того, что Финляндия, как и Украина, – сосед самого большого и ужасного агрессора на планете - россии.

Популярные статьи сейчас

Молиться на индексацию не придется: украинцам подсказали, как увеличить пенсию

Если не успели сдать в банк – радуйтесь: монеты номиналом 5 копеек можно дорого продать

Все данные передадут налоговой: придется заплатить за каждый метр

Собрал доллары на "черный день" - получи штраф: в Украине изменились правила хранения валюты

Показать еще

«Фіни зараз нас порівнюють із собою в фінській війні, в нас один ворог і один сусід, тому всі фіни з лютого готуються до вторгнення росіі.
Фіни розповідають, що їм вдалося перемогти завдяки «сіссу» - це внутрішня сила кожного фіна, що є і сміливістю і патріотизмом і незламністю одночасно. Ми українці в цьому схожі з фінам і хоча ми прост називаємо це відчуття сміливістю, ми точно будемо боротися до останньго на всіх можливих фронтах».

Как ранее сообщал портал "Знай", Екатерина Осадча распахнула рубашку и прижалась к мужчине, и это не Горбунов.

Напомним, Екатерина Осадчая раскрыла лайфхак для украинцев в Грузии.