У світі існує понад 4000 сортів картоплі, але лише біля 30 з них підходять для виробництва чипсів. І правильний сорт — це лише половина справи, адже для отримання смачних чипсів, що відповідають усім стандартам якості, картопля має бути правильно вирощена, дбайливо зібрана та ретельно відібрана. Щоб зробити це, потрібен глибокий професіоналізм та щира любов до своєї землі та справи.

Для Lay's якість картоплі починається ще на етапі вибору постачальника. Ретельний підбір партнерів, їхній колосальний досвід, що часто переходить з покоління в покоління, роблять кожен чипс Lay's особливим.

Мої батьки з 1992-го року почали фермерувати. Це сімейна справа — до неї долучений і я, і моя сестра, і раніше мої бабусі і дідусі працювали. Вже більше 30 років ми вирощуємо хліб, обробляємо землю, вирощуємо картоплю”, — каже Віктор Рибалко, заступник голови фермерського господарства-партнера Lay’s “Аделаїда”.

Lay’s послідовно підходить до впровадження найкращих світових практик відповідального виробництва. Бренд системно підтримує місцеві господарства, впроваджує освітні програми для партнерів, а також спільно з ними розробляє довгострокові програми співробітництва, що включають не лише інвестиції, але і агрономічні ноу-хау. Завдяки цьому фермери щороку покращують якість продукції та врожайність, а також зберігають родючість українського чорнозему.

Глибоке співробітництво з українськими фермерами — джерело міцного зв’язку бренду Lays з українською землею та її людьми.

Популярные статьи сейчас

Долги аннулируют: украинцам дали новый шанс в трудные времена

Один день – 1 гривна: "Киевстар" подсказал как пользоваться услугами почти даром

Доехать на работу и обратно – уже не по карману: проезд в маршрутках дорожает

Украинцам 60+ предоставят денежную помощь, можно пригласить родных: как подать заявку

Показать еще