Web3.0 Tech Forum London – це гібридний двоформатний форум, який організовує українська технічна спільнота спільно з World Smart Cities Forum (WSCF), які виступають співорганізаторами Форуму. Це перша фізична подія з міжнародної серії форумів “Smart Міста” WSCF, спонсорами яких вже погодилися бути Acquire.Fi, Evoz Ventures, XnTREE, ARK-i Partners, FOMO Research Labs, Unicore Group, Rhymer Digital, Crypto Marketing Agency | Shatyrko Agency, L39 та The Outstaff.

Цей форум проходитиме офлайн і онлайн, 7 вересня з 13:00 до 18:30 за британським часом. Якщо ви впізнали Київ чи Лондон на фото нижче, ми запрошуємо вас приєднатися до нас в культове місце Level39, яке розташовано у центрі фінансового району Кенері-Ворф у Лондоні (див. посилання).

Президент WSCF, Джевон Пітер Чун, пояснив, що WSCF працює над проєктом, який окреслює міста майбутнього по всьому світу. Зокрема, він зазначив, що стимулюючий проєкт “Smart Місто”, який реалізується спільно з українським урядом, стане новою віхою для світу, така собі нова концепція розвитку міст, інновацій та багатосторонньої моделі співробітництва у післявоєнний та постпандемічний період. Крім того, він підкреслив, що майбутні зміни, які принесе Web 3.0 та нові механізми зростання, будуть реалізовані через цей форум на платформі Smart City.

Наразі наша мета полягає в тому, щоб вивчити найкращі практики та створити платформу для обміну досвідом, ідеями, думками та інформацією між науковцями, підприємцями, технічними гуру, політиками та урядовцями. Ми хочемо зробити короткострокову і довгострокову стратегію та почати дискусію про майбутнє українських смарт міст.

На наших панелях ми розглянемо такі важливі для України питання:

Популярные статьи сейчас

Война не закончится ни в 2024, ни даже в 2025: победительница "Битвы экстрасенсов" рассказала про выход на границы 1991 года

Были деньги и не стало: банкоматы ПриватБанка удивляют "фокусами" при снятии наличных

Показатели счетчика станут недействительными: потребителей предостерегли от неприятностей с платежками

Украинцам выдают 3600 грн в месяц: выплата временная, стоит торопиться

Показать еще

- “Smart Міста” та технологічний альянс між Великобританією та Україною.

- “Smart Нації”. Як співробітництво між націями стало ефективнішим за допомогою технології блокчейн та Web 3.0. Підтримка України.

- Майбутнє України: “Smart Міста” та технології.

- “Smart Країна”. Цифрові технології для розвитку українського малого та середнього бізнесу (МСБ). Чи можливі маркетинг, інвестиції, злиття та поглинання, співпраця, наймання та розширення під час війни?

І останнє, але не менш важливе:

- “Smart Фінанси”. Як фінансові системи та програми Web 3.0 на основі блокчейну можуть зробити світ кращим?

Ми вже зібрали понад 30 спікерів та експертів з української та світової технологічної індустрії.

Про World Smart Cities Forum

WSCF – це некомерційна організація, яка має на меті сприяти обговоренню майбутнього розумних міст, Web 3.0 та інших нових технологій, а також глобальної співпраці, пов’язаної з розвитком українських розумних міст.

Офіційні посилання: Website | Facebook | LinkedIn | Twitter |

#Web3.0Tech_ForumLondon

Контакти для партнерів: info@worldsmartcities.org

Комунікація & ЗМІ: vdynovska@gmail.com