Команда Анатолія Гриценка зробить все можливе, щоб виборчий процес та день голосування пройшли прозоро, без фальсифікацій та чесно.

«Наша команда убезпечить результати. Ми знайдемо рішення, щоб люди відчували себе впевнено і знали, що кожен голос буде захищений», - підкреслив Гриценко.

Голова Європейської партії України Микола Катеринчук, який відповідатиме в команді Гриценка за юридичний супровід усього виборчого процесу, зазначив, що у день голосування по усій Україні буде задіяно 500 тисяч людей у складі виборчих комісій, та більше 2 мільйонів - у якості спостерігачів. Тому важливо об’єднати людські ресурси, щоб забезпечити достатню кількість спеціально навчених людей від об’єднаної демократичної опозиції, які виявлятимуть та фіксуватимуть порушення у рамках чинного законодавства.

Катеринчук додав, що вже зараз будуються мережі скупок голосів виборців по усій країні.

«Я впевнений, що всі, хто розраховують на скупки, отримають сюрприз на цих виборах. У нас є технологія виявлення таких мереж. Ми маємо намір їх відслідковувати та притягати до кримінальної відповідальності тих, хто буде порушувати виборче законодавство, скуповуючи голоси», - заявив Катеринчук.

Популярные статьи сейчас

Оправдания не сработают: ТЦК жестко накажут мужчин за отказ

"Сначала ей нужно...": известный таролог ответила, спасет ли Украину женщина

ТЦК похвастались, на сколько миллионов удалось "подоить" уклонистов

Всего 300 гривен: украинцы получат смешную "подачку" на коммуналку

Показать еще

Лідер «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко у свою чергу підкреслив, що його команда не допустить фальсифікацій на виборах, бо несе нову мораль та нові цінності.