На українському телебаченні все більше з'являється прихованої політичної реклами, яка швидше за все влаштовує чинну владу. Так вважає лідер Громадського Руху "Рідна країна" Микола Томенко.


Він впевнений, що без такої "теледжинси" не починається жоден ранок, на кожному телеканалі транслюють так звану приховану рекламу:

"Прихована, бо транслюється поза розділом "Реклама" і без позначки "На правах реклами" у відповідності до Закону", - коментує Томенко.


На його думку, до таких відкрито пропагандистських текстів можна віднести: партію "За життя", "Радикальну партію" на чолі з Олегом Ляшком, який спекулює на тарифах, Бориса Колеснікова, який рекламує свою так звану "благодійність", київську владу на чолі із російськомовним заступником Кличка Давтяном (рекламують нову техніку "Автодору").

"Найбільш цинічна – релігійна реклама, російськомовні очільники "Голосіївської пустині" за гроші рекламують дива зцілення і Онуфрія! У мене питання да НАЦРАДИ і НАЗК: а ви не пробували перевірити хто платить за політичну джинсу партій Кличка і релігійну, УПЦ московського патріархату? Між іншим, це Ваша робота за яку ви отримуєте чималенькі бюджетні кошти!", - підсумував Томенко.

Популярные статьи сейчас

ПриватБанк заблокировал счет: что нужно делать сразу

Надежда на микроволновку? В Украине начали выписывать огромные штрафы владельцам газовых плит

Станет выбор между едой и водой: украинцев ждет новый удар по карману

Судный день рассчитан: когда и почему человечество может исчезнуть

Показать еще


Дивіться: "За що ми платимо депутатам?", - Микола Томенко


Нагадаємо, у мережі оприлюднили повний список депутатів, яких слід позбавити недоторканності.
Як повідомляв Знай.ua, Томенко показав всі промахи ГПУ з часів Революції Гідності.
Також Знай.ua писав, експерт продемонстрував, як знищують один із найстаріших стадіонів країни.