Змінити країну не змінюючи Конституцію – наскільки це завдання реальне, і що отримає населення у підсумку?


Приміром, лідер Громадського Руху "Рідна країна" Микола Томенко впевнений: Україну не врятують жодні оновлені документи, потрібна патріотична і порядна влада. Під час зустрічі із населенням у місті Рівне, політик презентував нову систему, за якою Україна може перетворитися на парламентсько-президентську республіку в найкоротші терміни: протягом 100 днів.

"Бо нині маємо думати про нову владу, а не мріяти про нову Конституцію. І головна проблема не в застарілій Конституції чи поганих законах, а в нахабній і корупційній ментальності нинішньої влади, яка не дотримується ні Конституції, ні законів. А суспільство копіює таку "правову культуру" влади вже на нижчому рівні", - пояснив Томенко.


За словами політика, в даний час нам нав'язують фейковий порядок денний, взявши за основну внесення правок до Конституції стосовно вступу в НАТО. Так, як це подає влада, нагадує хіба що боротьбу "за комунізм в новій упаковці", і не важливо, виступає ініціатива від парламенту, чи від президента.

Популярные статьи сейчас

"Нафтогаз" дал 9 дней: что нужно сделать даже если газ не потребляете

Заплатите от 17 000 до 51 000 грн: украинцев предупредили о штрафах с 1 апреля

Готовьте кошельки: украинцам через считанные дни повысят тарифы на коммуналку, что подорожает

Украинцам готовят тарифный удар после отопительного сезона

Показать еще

"…надважливо формування реального порядку денного для президентської кампанії і тому ми звернулися до опозиційних політиків проукраїнської, проєвропейської орієнтації спільно сформувати суспільнозначимий порядок денний, програму дій і команду, яка здатна її зреалізувати, а не боротися між собою у кого більша кількість бігморд і політичної реклами", - додав лідер "Рідної країни".


Томенко підсумував: у кожного українця ще вистачить часу, аби змінити не лише владу, а й власну державу – як мінімум, до грудня поточного року, не чекаючи, поки ситуація вийде в невигідну площину.


Нагадаємо, Томенко оприлюднив повний список народних депутатів, котрі уникнули позбавлення недоторканності.
Як повідомляв Знай.ua, Томенко розкритикував бюджет України на 2019 рік.
Також Знай.ua писав, кияни відповіли, хто з політиків заслуговує на довіру під час майбутніх виборів мера.