Про це пише Политрада.

Новообраний депутат від політичної партії «Слуга Народу» Черкаської міської ради Юрій Котолуп, який брав участь 20 листопада 2020 року на нараді щодо встановлення тарифів на 2021 рік на онлайн платформі відеозв'язку Skype, забув вимкнути мікрофон і став героєм викривального коррупційного відео.

На відео Юрій Котолуп отримує телефонний дзвінок та має розмову з головою Черкаської обласної державної адміністрації Сергієм Сергійчуком.

Хоча депутат Котолуп і не називає ім’я співрозмовника, та це стає зрозуміло з контексту розмови, - «молодец там Ваш зам, к стати выступал правильно…». Серед учасників відкритого обговорення була зареєстрована тільки одна людина з даним статусом, Гусак Віктор Григорович – заступник голови Черкаської ОДА (Сергія Сергійчука), який дійсно долучався до обговорення з рядом питань та коментарів.

У зафіксованій на відео телефонній розмові голова ОДА та міський депутат обговорюють напад на Черкаську ТЕЦ в тому чіслі із застосуванням адміністраітивного тиску на суди. Зокрема: «сейчас мы будем позовы готовить, но тут надо как бы машина чтобы включалась», «я говорю, что без машины государственной вряд ли их сдвинуть», «теперь еще больше желание порвать их».

Популярные статьи сейчас

Украинцам указали на два обязательных платежа, которые нельзя игнорировать

РФ может отложить наступление из-за неожиданных обстоятельств

Твоей бабушке нужно только 90 грн: самые простые тарифы от Киевстар, lifecell и Vodafone 

Штрафы от 3,5 тысячи гривен: "Газсети" предупредили владельцев газовых плит и колонок

Показать еще

Також цікаво, що депутат скаржиться губернатору, що з ним нічемно поводяться і «…так как он со мной разговаривает, я уже не помню, кто со мной так разговаривал…»

Дана телефонна розмова яскраво демонструє використання протизаконних методів управління на Черкащині та справжні наміри обраних високопосадовців.

Після викриття злочинної розмови, зрозумілі агресивні заяви Сергія Сергійчука на адресу компанії та власників підприємства, при тому, що тариф Черкаської ТЕЦ на 20% нижчий за тариф КП «Черкаситеплокомуненрго» та один з найнижчих в Україні.

Компанія вже готує заяви до правоохоронних та судових органів для захисту своїх законних прав. Крім того, через свавілля чиновників підприємці планують звертатись за допомогою до Президента України.