У світі існує величезна кількість різних круп, проте найпопулярніші з них в Україні – це гречка, рис, горох, манна, кукурудзяна тощо.

Якщо раніше ми з рецептом зупинялися на пшоняній каші, яка приносить найбільше проблем при приготуванні. То зараз в одному з кулінарних блогів Instagram розповіли, як приготувати смачну та дуже корисну вівсяну кашу з твердим сиром та шпинатом. Сподобається навіть дітям.

Вівсяна каша, кадр з відео

Незважаючи на всі переваги, діти часто відмовляються від неї, проте це можна легко виправити, приготувавши вівсянку з йогуртом, кисломолочним сиром та фруктами.

Інгредієнти потрібні такі - вівсяні пластівці - 2,5 ст. л., вода – 5 ст. л. (Можна замінити частину молока), твердий сир – 10 грам і шпинат.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Вівсянка в духовці, скріншот з відео

Спосіб приготування:

  1. Залийте пластівці водою і додайте молоко, якщо дуже хочете. Поставте на вогонь та готуйте на слабкому вогні до готовності. Якщо каша вийде занадто густою, додайте|добавляйте| трохи води.

  2. Подрібніть шпинат і натріть сир на тертці.

  3. Додайте твердий сир і шпинат в готову кашу. Перемішайте. Можна подавати на стіл.

Це той самий спосіб, який дозволить привчити дитину до вівсяної каші після тих місяців чи років мук, коли діти від неї відмовлялися.

Нагадаємо, ідеальна "лінива" пшоняна каша, ніби з печі: рецепт, який потрібен кожному

Як повідомляв "Знай.ua", шкіра буде м'якою і гладкою, наче шовк: як самостійно приготувати скраб для тіла з кавової гущі.

Знай.uа писав, багато їх терпіти не можуть, а дарма: дієтологи розповіли про користь оливок