Якщо вам набридли звичні сніданки, спробуйте приготувати яєчню в лаваші. Це не тільки дуже смачно, а й ситно.
Цей варіант приготування яєчні зробить звичну страву набагато цікавішою. Підійде вона не лише на сніданок, але й навіть на перекушування, адже дещо нагадує сендвіч чи піцу.
Крім того, така яєчня є дуже зручною - її можна прихопити з собою, якщо немає часу поїсти вдома. Спробуйте - і переконаєтеся, що від тако страви не зможе відмовитися ніхто із членів вашої сім'ї чи гостей.
Інгредієнти на 1 порцію:
- 1 лист лаваша;
- 1 яйце;
- 1 помідор;
- 20 г сиру;
- декілька гілочок петрушки.
Приготування:
Добре розігрійте сковорідку, після чого змастіть її краплею олії. Далі лист лаваша обріжте до форми квадрата. Розкладіть його поверх сковороди, краї при цьому будуть виходити за сковороду.
Закінчення опалювального сезону: експерт закликає робити це вже зараз
Жінка кілька років жила зі склянкою у сечовому міхурі: загралася під час інтиму, а потім думала, що інфекція
Черги — не проштовхнешся? АТБ оголосили суперакцію зі знижкою в 50%, але є нюанс
Тариф на світло зросте вдвічі: українцям зізналися, скільки доведеться платити вже з 1 квітня
Далі розбийте в лаваш яйце. Додайте нарізані помідори, потертий сир та дрібно нарубану зелень. Наприкінці загорніть лаваш конвертиком та накрийте кришкою. Смажте на повільному вогні з обох боків по кілька хвилин.
Нагадаємо, не википить і не підгорить: як закип'ятити молоко швидко і без втрат
Як повідомляв "Знай.ua", 5 найшкідливіших поєднань продуктів: можуть серйозно зашкодити організму
Також "Знай.ua" писав, впораєтеся за 1 секунду: як швидко очистити картоплю в мундирі