Практично кожна господиня прагне того, щоб гості вийшли з-за столу ситими і задоволеними, а потім ще й випрошували рецепти. Проте з роками вигадувати різні страви, десерти та закуски дедалі складніше.

Саме ця закуска здатна здивувати навіть найпримхливіших, оскільки виглядає досить ефектно і має приємний смак. Тим більше, рецепт млинців ще раз доводить, що буряк можна використовувати не тільки для приготування борщу і вінегрету.

Буряк, фото napensii

Інгредієнти:

  • Молоко – 120 мл
  • Варений буряк - 120 г
  • Борошно – 90 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Оливкова олія – 2 ст. л.
  • Сіль - 1/3 ч. л.

Для начинки:

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще
  • М'який сир – 200 г
  • Сметана – 4 ст. л.
  • Сіль – 1/4 год. л.
  • Кріп та петрушка – по дві гілочки.

Як готувати:

  1. Спочатку підготуйте начинку: змішайте сир, сметану та дрібно порізану зелень, посоліть та поставте "наполягати".
  2. Тісто потрібно готувати так: Варені буряки пропустіть через м'ясорубку або подрібніть в блендері, вбийте яйце і добре розмішайте.
  3. Потім додайте до бурякової маси борошно, молоко, вдавіть часник, посоліть і приправте рослинною олією. Добре перемішайте.
  4. Поставте сковороду із антипригарним покриттям грітися на плиті на середньому вогні. Поки нагрівається сковорода, знову розмішайте тісто і почніть смажити круглі млинці.
  5. Готові млинці потрібно перемазати начинкою та згорнути в рулетики. Кожен із рулетиків наріжте довільними шматочками і викладете на блюдо.

Нагадаємо, рогалики без молока, кефіру та яєць: як приготувати пісний десерт з води та борошна.

Раніше ми писали, несподівані добавки до борщу, які зроблять його ще смачнішим: ви могли навіть не здогадуватися