Українцям розповіли, як приготувати ідеальні, пишні і найголовніше пісні пиріжки без дріжджів і з будь-якою начинкою.

Вегетаріанці і ті, у кого є непереносимість лактози, також як і всі інші люди люблять поласувати смачними стравами. Цього разу в соцмережі Instagram на сторінці, яка спеціалізується на веганській і сироїдній кухні, дали рецепт тіста для пишних і пісних пиріжків без дріжджів з будь-якою начинкою.

Пісні пиріжки, фото з instagram.com/veganstvo_syroedenie/

Для приготування знадобляться такі інгредієнти:

- Рослинне молоко 1,5% 250 г.
- Яблучний оцет 1 ст. л.
- Пшеничне борошно 350 г.
- Розпушувач 10 г
- Цукор 1 ст. л.
- Сіль 1/2 ч. л.
- Рослинна олія 1 ст. л.

Популярні новини зараз

Двоє копів усамітнилися в туалеті, думаючи, що їх не бачать: попу жінки у формі не витримав умивальник

Тоня Матвієнко привчила до особливої розкоші свою доньку від Арсена Мірзояна: викликає заздрість

Фіналістка шоу "Холостяк" показала Максиму Чмерковському, що він втратив: "Здалося Анджеліна Джолі"

Зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська похвалилася сімейним щастям в обіймах доньки і Ектора Хіменеса-Браво: "Вже подружжя"

Показати ще

Процес приготування:

1. Рослинне молоко з оцтом перемішуємо в чашці.
2. Додаємо борошно, розпушувач, цукор, сіль, замішуємо тісто.
Масло виливаємо на руки і замішуємо тісто руками, щоб воно не прилипало.
3. Накриваємо тісто рушником і залишимо на 30 хв.
4. Готуємо будь-яку начинку.
5. Тісто ділимо на невеликі кульки, розгортаємо кожен і викладаємо начинку. Краї защипуємо і акуратно укладаємо на деко швом вниз. Не забудьте попередньо деко змастити маслом.
6. Відправляємо пиріжки в розігріту до 180-200° духовку. Випікаємо до рум'яної скоринки.

Всі стадії приготування пиріжків також показали на відео.

Нагадаємо, салат "Марфа" з квасолею від Людмили Борщ: альтернатива олів'є на Новий Рік

Як повідомляв Знай.uа, рецепт ароматного глінтвейну від улюблениці Ектора Хіменеса-Браво з "МастерШеф" Тетяни Литвинової

Також портал Знай.uа писав, дієтична піца з грибами і помідорами без грама борошна: рецепт випічки, якою точно можна об'їдатися