Відомий український кулінар, бренд-шеф магазину "Good Wine" і суддя проекту "МастерШеф" Володимир Ярославський часто радує аудиторію цікавими рецептами і ділиться своїми кулінарними знаннями в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 200 тисяч чоловік.

Цього разу кулінарний гуру розповів своїй армії шанувальників, як приготувати пухнасті оладки. Володимир зізнався, що саме ці ласощі викликають у нього теплі спогади про безтурботне дитинство.

Скріншот з Instagram, Вова Ярославський

Для першого етапу приготування знадобиться:

125 г теплої води
15 г цукру
3-4г сухих або 8г свіжі з дріжджів
60г звичайного борошна

Популярні новини зараз

Двоє копів усамітнилися в туалеті, думаючи, що їх не бачать: попу жінки у формі не витримав умивальник

Ніяка вона вам не "бабуся": 67-річна білявка у бікіні затьмарила Злату Огнєвіч - ось кому треба на "Холостячку"

Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська ніжно поцілувалися і станцювали: "Вони разом?"

Зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська похвалилася сімейним щастям в обіймах доньки і Ектора Хіменеса-Браво: "Вже подружжя"

Показати ще

Всі інгредієнти потрібно змішати вінчиком і дати постояти 15 хвилин в теплому місці, поки не почне з'являтися піна.

Далі беремо такі продукти:
125 г теплого молока
1 жовток
15г цукру
190г борошна
Трішечки солі

Замішати тісто до однорідності. Накрити рушником і залишити в теплому місці приблизно на годину.
Готуємо пательню з маслом для смаження – потрібно підігріти її на середньому вогні, і великою ложкою обережно викласти тісто. Смажити з боків, перевертаючи вироби.

Скріншот з коментарів, instagram.com/yaroslavskyi_vova/

Скріншот з коментарів, instagram.com/yaroslavskyi_vova/

Нагадаємо, запечений кролик на Різдво і Новий рік: святковий рецепт від судді "Майстер Шеф" Ярославського

Як повідомляв Знай.uа, суддя "МастерШеф" Ольга Мартиновська навчила українців готувати ідеальну яєчню - "Відчувати, як кохану"

Також портал Знай.uа писав, що запечена качка з яблуками: шеф-кухар Володимир Ярославський приготував улюблену святкову страву