Відомий український кулінар, бренд-шеф магазину "Good Wine" і суддя проекту "МастерШеф" Володимир Ярославський часто радує аудиторію цікавими рецептами і ділиться своїми кулінарними знаннями в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 200 тисяч чоловік.
Цього разу кулінарний гуру розповів своїй армії шанувальників, як приготувати пухнасті оладки. Володимир зізнався, що саме ці ласощі викликають у нього теплі спогади про безтурботне дитинство.
Для першого етапу приготування знадобиться:
125 г теплої води
15 г цукру
3-4г сухих або 8г свіжі з дріжджів
60г звичайного борошна
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Всі інгредієнти потрібно змішати вінчиком і дати постояти 15 хвилин в теплому місці, поки не почне з'являтися піна.
Далі беремо такі продукти:
125 г теплого молока
1 жовток
15г цукру
190г борошна
Трішечки солі
Замішати тісто до однорідності. Накрити рушником і залишити в теплому місці приблизно на годину.
Готуємо пательню з маслом для смаження – потрібно підігріти її на середньому вогні, і великою ложкою обережно викласти тісто. Смажити з боків, перевертаючи вироби.
Нагадаємо, запечений кролик на Різдво і Новий рік: святковий рецепт від судді "Майстер Шеф" Ярославського
Як повідомляв Знай.uа, суддя "МастерШеф" Ольга Мартиновська навчила українців готувати ідеальну яєчню - "Відчувати, як кохану"
Також портал Знай.uа писав, що запечена качка з яблуками: шеф-кухар Володимир Ярославський приготував улюблену святкову страву