Рецепт кролика у вині від Володимира Ярославського. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

Відомий український шеф-кухар, зірка проекту "МастерШеф", керуючий і співвласник ресторану Good Wine Володимир Ярославський запропонував своїм шанувальникам спробувати приготувати кролика у вині. Для кращого результату.

Інгредієнт.

  • 4 ніжки кролика (або 1 цілий);
  • 2 великі цибулини;
  • 100г вина білого сухого;
  • Масло для смаження;
  • Сіль, перець, чебрець і розмарин;
  • Ложка борошна і вершкового масла;
  • 1.5 ст. ложки зернової гірчиці.

Алгоритм приготування.

  1. Ніжки промили, просушили, обсмажити на рослинній олії з 2-х сторін, відклали в сторону.
  2. На тій же сковороді відразу ж обсмажуємо нарізану довільно цибулю. Смажимо це.
  3. Коли цибуля добре обсмажити і пахне на всю квартиру, додаємо біле вино, доводимо до кипіння і варимо 2-3 хвилини.
  4. Додаємо сіль, перець, трави і трохи питної води (або бульйону за бажанням)
    накриваємо кришкою і Томім на повільному вогні години 2 – 2.5 – залежить від кролика.
  5. Коли м'якоть стала ніжною, виймаємо ніжки, викладаємо всю рідину на сито, і протираємо весь лук.

Знай.uа нагадує: печена картопля і морквина по-корейськи: Руслана Писанка поділилася рецептом ідеальної вечері. Телеведуча приготувала неймовірно просту, але таку популярну моркву по-корейськи, а до неї запекла картоплю з маслом, сиром і спеціями.

Популярні новини зараз

У путіна залишилося всього два сценарії, як закінчити війну в Україні: обидва програшні для диктатора

Коли в українських супермаркетах подешевшають яйця: відповідь експерта

ПриватБанк встановив "грабіжницькі" відсотки на послуги, і українці вирішили влаштувати бойкот: "Хто ворог - незрозуміло"

Найпотужніший екстрасенс Хаял Алекперов назвав дату кінця війни в Україні: "Я не Бог, але..."

Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.uа: Рецепт сирних пончиків від Вови Ярославського: такого не бачив навіть Ектор на "МастерШеф". На сторінці в соціальній мережі Instagram відомого українського кулінара, а також експерта в розважальному шоу "Майстер-Шеф" Володимира Ярославського, з'явилося нове повідомлення.

Також Знай.uа писав: Зірка "МастерШеф" Володимир Ярославський відкрив секрет справжньої котлети по-київськи: "Руки в яйцях".