Спробуйте приготувати курячий рулет з сиром і беконом: страва стане окрасою святкового столу.

Для новорічного меню хочеться мати можливість подати ефектну смачну страву, яка стане одночасно й центральним елементом гарячого столу, так і піде як холодна закуска на наступний день. Тому часто у центрі трапези опиняються різноманітні м'ясні рулети, які чудово справляться з обома завданнями.

Інгредієнти:

  • Куряче філе - 600-700 гр.
  • Бекон - 160 гр.
  • Сир адигейський або моцарела - 100 гр.
  • Зелена цибуля - 50 гр.
  • Копчена паприка, сіль, перець

Готовий до запікання курячий рулет, скріншот відео

Приготування:

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Куряче філе ріжемо уздовж і відбиваємо

Викладаємо на харчову плівку, зверху кладемо спеції, натертий сир, цибуля і звертаємо рулет так, щоб плівка залишилася зовні. добре протискуєте

Знову вистилає плівку і викладаємо бекон, зверху рулет, знову звертаємо

Викладаємо на деко і відправляємо в духовку (30 хвилин, 200 градусів)

Дістаємо, нарізаємо, прикрашаємо і насолоджуємося!

Як повідомляв портал Знай.ua, святкові молочні коктейлі стануть чудовою альтернативою шампанському на Новий рік: топ-3 рецепти