Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
сіль за смаком
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
1,5 кг кабачків
14 помідорів чері
1 зубчик часнику
1 цибулина
4 ст. л. оливкової олії
4 ст. л. рису
Приготування:
1. Доводимо велику каструлю з водою до кипіння. Насипаємо рис, знову даємо закипіти, потім зменшуємо вогонь і варимо 15 хвилин, поки рис не стане м'яким.
2. У той же час подрібнюємо цибулю і часник. Знімаємо шкірку з помідорів і теж подрібнюємо. Кабачок очищаємо і нарізаємо кубиками.
3. Зливаємо воду з рису, промиваємо під холодною водою і даємо обсохнути в друшляку.
4. Розігріваємо оливкову олію в сковороді, додаємо в неї цибулю з часником на повільному вогні 2 хвилини. Далі додаємо помідори і готуємо ще 5 хвилин. Потім відправляємо на ту ж сковороду кабачок, солимо, закриваємо кришкою і готуємо близько 35 хвилин. Додаємо рис, перемішуємо і відразу подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт золотистих сирників.