Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 ст. л. вершкового масла

Популярні новини зараз

Зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська похвалилася сімейним щастям в обіймах доньки і Ектора Хіменеса-Браво: "Вже подружжя"

"Холостячка" Злата Огнєвіч розсекретила нове щастя, але їй не повірили, як і Ксенії Мішинiй: "Скільки женихів ..а що з Дімою?"

Знову закохана? Злата Огнєвіч під боком у колишнього Ані Лорак Мурата розцвіла з букетом троянд

Колишня "Холостячка" Ксенія Мішина зізналася, до кого її ревнував Олександр Еллерт і чи зраджував їй: "Саша позбавив мене невинності"

Показати ще

2 ч. л. какао-порошку

50 г чорного шоколаду

1 яйце

1 яєчний жовток

0,3 склянки цукру

30 мл лікеру

0,3 склянки борошна

ванільне морозиво за смаком

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 160 градусів. Змащуємо вершковим маслом 4 невеликі форми для випічки і злегка присипаємо їх какао.

2. Розтоплюємо на водяній бані шоколад і вершкове масло до однорідної консистенції.

3. Міксером збиваємо яйце, жовток і цукор до легкої кремоподібної текстури, потім додаємо шоколадну масу. Після вмішуємо борошно і лікер.

4. Тісто кладемо в форми і готуємо 12 хвилин в духовці. Десерт подаємо на тарілках і прикрашаємо морозивом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт класичного грибного жюльєна.