Виборчий округ №94, який вже встигли назвати в народі "округом Кононенка" через те, що там балотується одіозний політик претендує на звання найскандальнішого і найбільш "брудного" на цих виборах.

Бізнес-партнер колишнього президента України Петра Порошенка, фігурант низки кримінальних проваджень Ігор Кононенко задіює брудні технології і робить все можливе і неможливе для того, щоб залишитись біля корита Верховної Ради. Завдяки йому цей виборчий округ кишить клонами кандидатів та президентської партії "Слуга народу". Кононенко кидає мільйони на підкуп адмінресурсу та робить все, щоб "загасити" свого конкурента – Олександра Дубинського, висуванця партії "Слуга народу".

Так, 23 червня по округу №94 (Обухів, Васильків і райони), ЦВК зареєструвала чергового Дубинського - цього разу Олексія Петровича - жителя села Заворичі Броварського району Київської області. Тією ж постановою ЦВК надала дозвіл на реєстрацію по 94-му округу двом кандидатам в народні депутати з прізвищем Кононенко - балотуються уродженець Запоріжжя Артур Романович і киянин Олексій Федорович.

Згідно з даними ЦВК, в окрузі №94 вже є два кандидати з прізвищем Дубинський. Це Дубинський Вадим Володимирович, уродженець Сміли Черкаської області, керівник підрозділу ПП "Слуга народу" і Дубинський Максим Миколайович, уродженець Умані Черкаської області, керівник проекту ПП "Слуга народу".

Таким чином на 94-му окрузі у виборчих списках можна бути побачити відразу чотирьох Дубинських, троє з яких є представниками різних "Слуг народу".

Практично всі експерти сходяться на думці, що настільки вражаюча кількість кандидатів з прізвищем Дубинський виникла в результаті діяльності Ігоря Кононенка, для якого Олександр Дубинський є головним конкурентом на окрузі.

А ось що стосується реєстрації однофамільців самого Кононенка, то думки експертів розходяться у питанні, кому це вигідно.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

За словами одних, на це міг піти діючий народний депутат України від округу №94, представник "Народного фронту" Віктор Романюк. Як відомо, у "Народного фронту" відносини з оточенням Порошенка більш ніж натягнуті. Інші фахівці називають зацікавленим в клонуванні Кононенка його колишнього молодшого партнера Гліба Лірника – подейкують, що "дружок Порошенка" був дуже злий після рішення Лірника виставити свою кандидатуру по тому ж округу і оголосив "війну" своєму молодшому партнеру.

Таким чином, за місяць до дня голосування на окрузі №94 вже є клони кандидатів, клони президентської партії, зафіксовані провокації і підкуп виборців. Тому можна впевнено говорити про те, що "округ Кононенка" заслужив звання найскандальнішого і найбільш "брудного" округу на цих виборах.

Нагадаємо, Дубинський показав, як одіозний політик Кононенко вибудовує сітку підкупу