Один з популярних астрологів склав список небажаних подарунків для людей похилого віку, оскільки вони мають потенціал стати джерелом негативу і негативно вплинути на самопочуття одержувача.

Перли входять у перше місце у цьому антирейтингу. Езотерики вважають, що ці прикраси можуть спричинити сльози у людей, яким їх дарують. Крім того, вважається, що перли можуть відібрати красу і молодість.

Догляд за пенсіонером, скріншот: YouTube

Друге місце посідають дзеркала. Вважається, що їх потрібно оминати з особливою обережністю, оскільки вони можуть "витягнути" з людини її здоров'я. Рекомендується уникати розміщення дзеркал поруч із ліжком.

Гаманці також потрапили до цього списку. Якщо подарувати гаманець, він, за повір'ями, може відштовхнути багатство від одержувача. Крім того, не рекомендується дарувати порожні гаманці, оскільки це може символізувати брак фінансового благополуччя.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Предмет, що посідає четверте місце у списку – годинник. Вважається, що подарунок у вигляді годинника може символізувати лічильник, який відраховує час до смерті одержувача. Тому годинник не рекомендується дарувати людям похилого віку.

Пенсіонер. Фото: скриншот Youtube

Нарешті, ножі та інші колючі інструменти також входять до цього списку. Навіть кухонне начиння може бути небезпечним, оскільки віриться, що такі подарунки можуть викликати щоденні скандали з близькими людьми.

Уникнення подарунків із цього списку може допомогти зберегти гармонію та позитивну енергетику в житті людей похилого віку. Розумне вибір подарунків з огляду на ці рекомендації сприятиме створенню приємного та благополучного настрою для одержувачів.

Нагадаємо, астролог Поліна Павлова попередила про небезпеку та тиск: "Марс заходить в Україну"

Як повідомляв "Знай.ua", помічали щось "дивне"? Знаки Зодіаку, які приречені стати екстрасенсами

Знай.uа писав, владимир путін почав свою таємну гру, відома таролог попередила: "Йому чим гірше - тим краще"