Тим, хто прагне зберігати стрункість, але іноді бажає насолодитися солодощами, дієтологи рекомендують деякі види "заборонених" продуктів, які можна вживати без почуття провини.

Гіркий шоколад є одним з таких варіантів варіантів, тому що він відомий високим вмістом какао та мінімальною кількістю цукру та калорій, що не тільки дозволяє насолодитися смаком, але й усвідомлювати, що це не шкідливо. До того ж, серед "корисностей" можна виділити велику кількість актіоксидантів.

Схуднення. Фото: Youtube

Як би це дивно не звучало, проте "заморожений" йогурт може бути чудовою альтернативою морозиву. Можна виділити і те, що такий продукт містить набагато менше жирів, калорій, а ще те, що він є добрим джерелом білка, кальцію.

Звичайно ж, не варто забувати про свіжі фрукти, які ніколи не шкодили фігурі, володіючи вітамінами, мінералами та клітковиною.

Популярні новини зараз

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Запечені яблука, скріншот із відео

І насамкінець варто згадати про запечені яблука - вони, у свою чергу, не тільки смачні, а й особливо прості та корисні як десерт. Достатньо лише видалити серцевину з яблук, додати трохи меду, кориці і подрібнених горіхів усередину. Залишається тільки запекти у вже розгореній духовці.

Запечені яблука готові, коли вони стануть м'якими, золотаво-коричневими.

Нагадаємо, п'ять причин, чому відбуваються "зриваються" під час дієти: що заважає схуднути

Як повідомляв "Знай.ua", дієтологи назвали продукти для приборкання апетиту: дуже допоможуть при схудненні

Знай.ua писав, спробуйте не варити яйця, а запекти просто в шкаралупі: дієтичний рецепт з курячим філе, про який ви не забудете