Астрологи переконані, що дата народження багато говорить про людину. Вона розкриває риси характеру, які деяким хотілося б приховати.

За словами астрологів, серед усіх представників зодіакального кола троє є головними пліткарями. Мова йде про Стрільців, Дів та Скорпіонів, які схильні уважно стежити за життям інших.

Як відзначають фахівці у цій сфері, саме ці знаки Зодіаку не проти побалакати за спиною навіть давніх друзів і можуть видати їхні секрети. Саме тому з ними варто бути обережнішими.

Стрілець, скріншот: YouTube

Три головні пліткарі за знаком Зодіаку:

Стрілець

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Ці люди люблять галасливі компанії й завжди прагнуть бути в центрі уваги, використовуючи для цього всі засоби. Вони полюбляють розповідати "гарячі новини", видаючи чиїсь секрети.

Діва

Оскільки це один із тих знаків Зодіаку, який славиться своїм спокійним та врівноваженим характером, їм охоче довіряють великі секрети. Проте Діви не вміють їх зберігати й часто переходять у плітках ту межу, яка руйнує стосунки навіть із найближчими друзями.

Скорпіон

Скорпіони вирізняються з-поміж інших своєю незалежністю та впевненістю в собі. Якщо вони ставлять собі конкретну мету, то їх не хвилюють наслідки. Ці люди надзвичайно допитливі та збирають чутки про всіх. Вони часто використовують плітки як зброю. Скорпіони можуть навіть піти на підлості, щоб досягти бажаного, наприклад, обійняти посаду, чи помститися кривднику, зіпсувавши йому репутацію.

Сузір'я Скорпіона, скріншот: YouTube

Нагадаємо, які правила виходу на пенсію діятимуть у 2023 році: пояснення ПФУ

Як повідомляв "Знай.ua", яку довідку потрібно подати у 2023 для нарахування пенсії: необхідна у двох випадках

Також "Знай.ua" писав, українцям повідомили про нововведення стосовно виготовлення паспорта: що потрібно знати