Особистість кривавого диктатора і винуватця геноциду та інших злочинів Адольфа Гітлера привертає увагу тисяч дослідників упродовж десятиліть.Саме тому вченим вдалося дізнатися багато подробиць з життя фюрера і воєнного злочинця, і деякі з них є досить несподіваними.

Загальноприйнятою є думка, що Гітлер був вегетаріанцем як мінімум з 1931 року, і дотримувався цієї дієти до кінця життя. Однак деякі біографи стверджують, що диктатор лише обмежував себе у споживанні м'яса.

Також Гітлер негативно ставився до куріння, у нацистській Німеччині була розгорнута боротьба з цією звичкою. Одного разу сестра Єви Браун кинула палаючу сигарету в попільничку і сіла на неї, щоб приховати від Гітлера куріння. Фюрер це помітив і вирішив пожартувати. Підійшов до неї і попросив детально пояснити правила карткової гри, якою були зайняті жінки. Вранці Єва, дізнавшись все від Гітлера, запитала у сестри: "як справи з пухирями від опіків на попі".

Гітлер, фото naked-science

Гітлер з хворобливою ретельністю дбав про чистоту. Панічно боявся людей з нежитю.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Кривавий кат був людиною закритою. Він звертався до інших лише тоді, коли вони були йому потрібні і робили те, що він вважав правильним. У листах ніколи не цікавився думкою інших. Любив вживати іноземні слова.

Гітлер доволі багато читав, навіть під час війни. За твердженням особистого лікаря фон Хассельбаха, він обов'язково кожен день опрацьовував хоча б одну книгу. В Лінці, наприклад, він записався відразу в три бібліотеки. Спочатку перегортав книгу з кінця. Якщо вирішував, що книгу варто читати, то читав частинами, тільки те, що йому було потрібно.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, натовпи людей аплодували Адольфу Гітлеру, коли він проповідував божевільні ідеї нацизму і фашизму. Гітлер був чудовим актором, він професійно будував свій виступ і мав достатню підготовку в питанні впливу на масову свідомість.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під час війни Гітлер об'їздив майже всю Україну. Фюрер побував у Полтаві, Умані, Маріуполі, Запоріжжі, Житомирі, Бердичеві.