На Франківщині рятують ведмедів. Інцидент стався на базі в Яблуневі, де нещодавно викрили плантацію коноплі, знайшли трьох ведмедів, яких утримували у жахливих умовах.Повідомили на сторінці у Facebook в групі "Eco-Halych: Wildlife Rehab Реабілітація дикої природи".

Ведмеді знаходились в клітках, які вже давно ніхто не прибирав і в них стояв жахливий сморід, про те, що їх належно не годували не варто й говорити, не байдужі почали бити на сполох і привертати увагу громадкості до проблеми з незаконним утриманням тварин, більше того, які страждають в таких умовах.

"Коноплі та ведмеді. Здавалося б, що спільного? Нещодавно по всій країні пронеслася новина про викриття нелегального бізнесу з вирощування коноплі недалеко від Коломиї. Вчора надвечір стало відомо, що на території бази утримується троє ведмедів у неприйнятних умовах – як з етичної точки зору, так і з законної. Потрібно було негайно виїжджати. Нам вдалося потрапити на місце і стати свідками утримання 7-річних ведмедів-близнюків – Василя, Василини та Тайсона", – повідомляється у дописі.

Подальша доля ведмедів покищо не відома.

Нагадаємо, рідкісні черепахи захопили пляж: "Вперше за всю історію"

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, на малій батьківщині Гройсмана гримить скандал, "наловив" на тисячі: подробиці НП

Також Знай.ua писав про те, що ФСБ влаштовує облави українцям в Азовському морі: затримують навіть за найменші дрібниці