Кокосовий чізкейк, в основі якого є печиво з какао та згущене молоко, здатний викликати не тільки насолоду гастрономічну, але й естетичну. Від одного погляду на цей смаколик слина може потекти рікою, а ще ви ризикуєте нарватися на велику похвалу гостей.

Рецепт такого чудового десерту підказала українська блогерка Вікторія Дідус, на акаунті якої можна знайти багато різних смаколиків. Отже, для приготування знадобиться не так багато продуктів і всі вони дуже доступні.

Кокосовий чізкейк від Дідус, скріншот з відео

Дівчина розраховувала пропорції на форму для запікання 22 см.

Складові:

Популярні новини зараз

У Кремлі хочуть помститися Україні за Крим, проте ресурсів практично не залишилося - Олег Жданов

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські зізналася, як побачила уві сні закінчення війни: названо можливі терміни

Валерій Жидков із "Квартал 95" зізнався, що зробить одразу після перемоги: "Не впевнений чи захочеться"

Квентін Тарантіно дав оцінку фільму "Топ Ган: Меверік" з Томом Крузом: "Це було до біса..."

Показати ще
  • печиво з какао 350 гр
  • 150 гр вершкового масла
  • 500 гр вершковий крем сир
  • 170 мл вершки 33%
  • згущене молоко 150 гр
  • желатин 15 г + вода 60 мл
  • кокосова стружка 150 гр

Приготування:

Для основи подрібнити печиво і з'єднатися з розтопленим вершковим маслом. Пересипати у форму, сформувала дно та боки. І залишити у холодильнику на 1 годину.

Желатин залити водою та залишити набухатися. Крем сир з'єднати зі згущеним молоком, вершками, кокосовою стружкою і розтопленим желатином, і перебити міксером. Вилити у форму, розрівняти, посипати кокосовою стружкою, що залишилася, і поставити знову в холодильник до повного охолодження.

Кокосовий чізкейк від Дідус, скріншот з відео

Раніше ми писали, незвичайне варення з капусти: рецепт, який зробить вас чарівником для близьких

Як повідомляв Знай.ua, більше ніяких ватрушок та штруделів: цей ароматний рулет з вишнею та маком від блогерки Юлії Віліч підкорить ваше серце

Також портал Знай.ua писав, що рецепт курочки з сиром фета та томатами від "Кульбаби" Валерії Крук: смачно, ситно і дуже естетично