Відома ведуча телеканалу СТБ Надія Матвєєва брала участь у багатьох соціальних проектах, таких як "Все буде добре" та "Щасливі за сім днів", а також була експертом у шоу "Один за всіх" та інших. Наразі артистка активно розвиває свій аккаунт у Instagram та розміщує інформативні пости для шанувальників, кількість яких уже перевищила 500 тисяч.

Надія Матвєєва приготувала домашнє морозиво зі згущеного молока, яке обов'язково сподобається і дорослим, і дітлахам. У складі немає нічого хімічного, тільки натуральні продукти, а на смак не гірше магазинного. Сама телеведуча зазначила, що такий смоколик вона їла ще в дитинстві.

Надія Матвєєва, скріншот з відео

Для приготування знадобляться всього кілька простих інгредієнтів:

  • згущене молоко в банці (370 гр) - 1 шт.
  • вершки (20%) - 500 г.
  • ванілін для аромату

Згущене молоко збити зі сметаною і додати ванілін.
Далі отриману масу перемістити у форму і залишити в морозилці на 3 години. За цей час двічі перемішати, щоби не утворилися кристали.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Наприкінці відеоролика Матвєєва особисто спробувала приготоване морозиво і запевнила, що вийшло дуже смачно.

Раніше ми писали про те, що Євген Клопотенко поділився рецептом ідеального медовика для всіх господарок: такий солодкий, як і майбутня перемога

Як повідомляв Знай.ua, рецепт найніжнішої котлети по-київськи від зірки "МайстерШеф" Вови Ярославського: "Класно і швидко"

Також портал Знай.ua писав, що Ліза Глинська з "МайстерШеф" поділилася швидкими рецептами овочевих смаколиків: три палички виручалочки