Хоча до сезону консервації ще далеко, але все одно хочеться знайти найцікавіші рецепти для своїх закруток. Адже потім, як на зло, нічого не можливо відшукати.

Тому ми готуємо вас вже зараз і пропонуємо ознайомитися з рецептом ароматних і хрустких консервованих огірків в соусі чилі.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Вода - 6 склянок(200 мл)
  • Кетчуп Чилі - 6 ст. л(з гіркою)
  • Цукор - 1 склянка(200 мл)
  • Сіль - 2 ст. л (без гірки)
  • Перець горошком
  • Оцет 9% - 50 мл
  • Огірок

Фермер згодував врожай огірків вівцям, кадр з відео

СПОСІБ КОНСЕРВАЦІЇ:

Популярні новини зараз

Український король пародії Юрій Великий з "Кварталу 95" показав "теплу" зустріч путіна з кумом: "Медвечучело"

Чому цукор різко злетів у ціні: експерти назвали причини та розповіли про майбутній дефіцит

Гречка продовжує стрімко дешевшати: які цінники виставили українські супермаркети

Найпотужніший екстрасенс Хаял Алекперов назвав дату кінця війни в Україні: "Я не Бог, але..."

Показати ще

Огірки заливаємо холодною водою на години 4. Банки добре промиваємо, стерилізуємо. Кришки прокип'ятити.

РОЗСІЛ

  1. У банку на дно насипаємо штук 6 перцю горошком, складаємо огірки.
  2. Як тільки наповнили всі банки, заливаємо їх, повну банку водою (звичайною, не кип'яченою, кімнатної температури). Потім зливаємо з банок в склянку (200 мл), як вийшло 6 склянок, робимо розсіл.
  3. У воду додаємо: кетчуп 6 ст. л з великою гіркою, сіль, цукор, все добре перемішуємо.
  4. Ставимо на плиту, доводимо до кипіння, кип'ятимо хвилин 5.
  5. Вливаємо оцет і, як закипить, відключаємо. Заливаємо гарячим розсолом, прикриваємо кришками.
  6. У велику каструлю, на дно кладемо рушник, закладаємо банки, заливаємо теплою водою і стерилізуємо 15 хв, після
    закипання. Простерилізовані банки закочуємо і вкутуємо на добу.

Нехай пікантні огірочки радують вас в холодну пору, а небо над головою буде мирним.

Нагадаємо вам про рецепт печінкових оладок з 4 інгредієнтів: підійде на сніданок, вечерю і в бутерброди.

Раніше ми ділилися з вами рецептом залата за копійки з того, що росте під вікном: з кропивою і кульбабами від Алекса Якутова.