За час війни, яку розв'язала рф на території нашої держави, багато українців відвикли від смачної домашньої їжі. Звичайно, дуже приємно повернутися до ароматних котлеток або биточків, але можна спробувати і щось новеньке.

Як приклад, до гарніру або салату ідеально підійдуть печінкові оладки. Вони дуже легко готуються і продукти на цю страву є скрізь.

Інгредієнти:

  • яловича печінка 1 кг
  • цибуля ріпчаста 3 шт
  • морква 1 шт
  • борошно 3 ст. л
  • сіль, перець, часник
  • масло 2-3 ст. л

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Печінку потрібно помити, обов'язково зняти плівку, нарізати на невеликі шматочки і подрібнити за допомогою м'ясорубки або блендера.
  2. До печінки додаємо натерту на дрібній тертці моркву, подрібнену в блендері цибулю, борошно, сіль, перець, часник(сушений або свіжий), масло, все перемішуємо.
  3. Смажимо млинці на розігрітій сковороді, на середньому вогні, під кришкою з 2х сторін.
  4. На гарнір можна приготувати пюре або запекти картоплю.

Нехай небо над головою будемо мирним, а їжа на столі смачною. Смачного!

Популярні новини зараз

Сі Цзіньпіня можуть випхати у відставку: політолог пояснив, що це може змінити геть усе

Оля Полякова захотіла, щоб Олексій Арестович вклав її в ліжко на очах чоловіка: "Нехай дивиться"

Бомжатні виглядають краще: як ставляться до мобілізованих росіян

Найпотужніший екстрасенс Хаял Алекперов назвав дату кінця війни в Україні: "Я не Бог, але..."

Показати ще

Печінкові оладки, фото Знай.uа

Нагадаємо про салат за копійки з того, що росте під вікном: рецепт з кропивою і кульбабами від Алекса Якутова.

Раніше ми розповідали про ідеальну перловку з м'ясом, яку обожнюють в ЗСУ: швидкий рецепт, можна готувати і на багатті.

Також ми ділилися з вами маленькими секретами для приготування розсипчастого рису: всього три кроки і ідеальний гарнір готовий.