Котлети з індички – смачна і проста страва, яка вимагає небагато часу на приготування. Рецептом котлет з індичатини поділився Вова Ярославський, зірка «Майстершеф», на своїй сторінці у Instagram, де за ним спостерігають 216 тисяч підписників.

«Цей рецепт, і ще декілька готував для вас у лютому! Життя триває, ви запитуєте прості рецепти - я скоро почну записувати нові, треба трохи часу», - пообіцяв Ярославський.

Що знадобиться:

  • 800 грамів філе індичого стегна,
  • 90 грамів хліба білого,
  • 50 грамів вершків або молока,
  • 120 грамів цибулі ріпчастої,
  • одне яйце,
  • сіль, перець,
  • борошно на підпил,
  • олія для смаження.

Як готувати:

Популярні новини зараз

Оля Полякова захотіла, щоб Олексій Арестович вклав її в ліжко на очах чоловіка: "Нехай дивиться"

Як курс долара вплине на розмір пенсій у 2023 році: чи отримають українці надбавку до виплат

Гороскоп на тиждень 26 вересня-2 жовтня 2022 року: Водоліям успіх у фінансах, а Тельці схоплять "золоту рибку"

Найпотужніший екстрасенс Хаял Алекперов назвав дату кінця війни в Україні: "Я не Бог, але..."

Показати ще
  • Цибулю очистити, порізати, підсмажити на слабкому вогні до легкої рум’яності.
  • Смажену цибулю, порізану шматочками м’якіть білого хліба залити вершками або молоком. Зняти шкірку з індички, порізати шматочками, пропустити через дрібну решітку.
  • Пропустити через м’ясорубку хліб з цибулею, перемішати фарш і ще раз пропустити крізь дрібну решітку.
  • Додати сіль, перець чорний, яйце і добре вимішати. Сформувати котлети, обваляти їх у борошні, обсмажити з обох боків.
  • Поставити доходити до готовності у духовку на 5-7 хвилин при 180 градусах.

Такі котлети найкраще смакуватимуть разом з картопляним пюре і солоними огірками, радить кулінар.

Нагадаємо, що кулінар "МастерШеф" Володимир Ярославський поділився секретами приготування сирної паски: підготовка до свята повним ходом.

Раніше повідомлялося, що рецепт шоколадної сирної паски в 2022 році: без духовки, без яєць, але з фініками і мінімумом калорій

Також, як економно використовувати великодні смаколики: не викидайте паска і яєчка.