Мармелад з лука дуже просте і смачне блюдо. Рецепт його приготування опублікував телеграм-портал Домашня консервація.

Дане блюдо рекомендують подавати до м'яса, риби і салату і сиру і навіть просто намазати на підсмажений хліб. Для нього радять використовувати червоний, білий, але обов'язково солодкий, салатний лук. Це зробить даний делікатес дивовижним.

Інгредієнт

  • Цибуля червона 2 шт;
  • Цукор світло-коричневий 3 ст. л;
  • Бальзамічний оцет 3 ст. л;
  • Вино червоне сухе столове 0,75 чаш;
  • Сіль за смаком;
  • Перець чилі пластівці щіпка;
  • Оливкова олія 2 ст. л.

Популярні новини зараз

Пекарі та бабусі в паніці: борошно активно дорожчає через зростання собівартості

До весни можемо не дотягнути: у "Нафтогазі" попередили про можливий "газовий блекаут"

Викупаємося в цукрі та обсипемося м'ясом: в Україні змінилися ціни в Ашані та Метро, ​​перелік подешевшань

600 тисяч гривень за "зараз проїдемо": українським водіям виписують новий штраф, догралися

Показати ще

Приготування

  1. Дуже тонко нарізати очищену цибулю.
  2. Розігріти в глибокій сковороді або каструлі оливкову олію на повільному вогні, потім додати туди цибулю.
  3. Посолити, додати цукор і залишити нудитися на 30 хвилин.
  4. Включити середній вогонь і перемішати.
    Додати червоне вино і бальзамічний оцет, готувати ще 15 хвилин, або поки не википить рідину.
  5. Посолити, поперчити, дати охолонути і викласти в блюдо або банку, в якій можна зберігати мармелад з лука протягом тижня.

Нагадаємо, раніше рецепт ситного теплого салату, до якого не знадобиться гарнір, а зробити його зможе навіть дитина.

Також портал Знай.uа повідомляв рецепт овочевого асорті з горілкою: хрустка і соковита закуска з незвичайним розсолом. Ось-ось настане сезон корисних овочів, з яких можна придумати безліч заготовок на наступний рік. Є ті господині, що слідують суворим бабусиним рецептами і ті, хто любить експериментувати і пробувати щось нове.

Як повідомляв Знай.uа, морковий пиріг за простим рецептом-коли хочеться вітамінів і солодкого