Сьогодні ми з вами навчимося готувати яблука в клярі.

Рецепт не вимагає нічого фантастичного і чого-небудь, чого точно не буде у вас вдома.

З інгредієнтів нам будуть потрібні всього два-три яблука, одне яйце, столова ложка цукру, 100 мілілітрів молока і сто грам борошна. Також щіпка солі і мед для подачі.

Тісто в рецепті яблук в клярі, скріншот: Youtube

Для початку слід збити яйце, молоко, цукор і сіль. Згодом, за бажанням, можна додати трішечки кориці. Далі не обійтися без борошна, яку з іншими збитими інгредієнтами слід розмішати до однорідного стану. Якщо готове тісто виходить занадто густим, варто додати ще молока.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Якщо ж занадто рідким - тоді борошна. Яблука потрібно нарізати кружечками, вирізати серединку і отримати в результаті красиві колечка. Кожне з них потрібно занурити в тісто і обсмажити на сковороді в олії з обох сторін. Однак можна і не використовувати масло.

Подавати цю красу слід з медом, поливаючи його зверху для краси.

Нагадаємо, м'який хліб без духовки: простий спосіб випікання на сковороді. Якщо немає духовки, а хочеться спекти ароматний домашній хліб - рішення є. Дотримуйтесь правил і у вас вийде чудовий повітряний і м'який хлібець!

Як повідомляв "Знай.ua", Клопотенко створив "бутербродну камасутру", це потрібно спробувати: "Суцільний с*кс"

Знай.ua писав, закарпатський бограч на багатті від Костянтина Грубича: відчуй себе справжнім гуцулом. Андрій Сулима поділився власним варіантом рецепта бограча для Костянтина Грубича.